Оля Цибульська вперше розповіла, чому її чоловік під час війни не пішов на фронт та як вона до цього ставиться

Оля Цибульська нарешті заговорила про свого чоловіка, відомо, що чоловік не любить публічності, тому стільки років він просив зіркову дружину не показувати його публіці та не розкривати особистість.

Плітки щодо таємного чоловіка завжди переслідували Олю, а також їй приписували нескінченні романи з колегами, але все це рано чи пізно повинно було закінчитися і ось, війна вносить свої корективи і витягує всю правду назовні. Оля з чоловіком, на ім’я Сергій,відважились вдвох вийти на публічну розмову і дати чесні відповіді на питання, які хвилюють публіку та колег Олі Цибульської.

Чоловік Олі Цибульської
Чоловік Олі Цибульської

 

Відомо, що чоловік Олі працює дистанційно і він займається бізнесом, який пов’язаний з молочною продукцією, але подробиць Оля невідкрила. Але сам Сергій розказав, що він є учасником сімейного бізнесу, це виготовлення молочних продуктів. З самого початку і до сьогодні Сергій знаходиться поруч, навіть на концерти він їздить з дружиною і сином.

Чому чоловік Цибульської не служить

По-перше, це питання обговорювалось і Оля прйняла би будь яке рішення чоловіка, але оскільки він не має військового досвіду, а має успішний бізнес, який в тяжкий час приносить дохід, який дозволяє Сергію допомогти країні і бути волонтером, то це куди корисніше, ніж не маючи чіткого розуміння що таке справжня війна йти під кулі і прощатися з життям.

Родина Олі Цибульської
Родина Олі Цибульської

До того ж розмова Олі з загиблим військовим Гуламом Карімовим, який був ще й колегою Олі, також вплинула, бо він підтвердив, що без досвіду і без особливого складу розуму, йти на війну безглуздо. “На війні повинні бути професіонали і ми тут” – сказав Карімов. Тому, чоловік Олі вирішив, що краще він буде робити ту справу, яка може бути корисною для родини, для країни і для себе, то краще робити те, що вмієш, а не те, що може забрати життя і зруйнувати життя близьких.

Схожі статті