Як виглядає маєток Лорак, в якому вона живе після розлучення з Налчаджиоглу: триповерхова садиба у підмосков’ї

Відома українська співачка Ані Лорак, яка 8 років тому переїхала до російської федерації після скандального виступу в Криму, непогано влаштувалася в Підмосков'ї.

2014 року Ані Лорак остаточно переїхала до російської федерації. Після того, як артистка виступила в Криму перед володимиром путіним, двері на батьківщину для неї закрилися. Втім, по фінансам співачки це не вдарило.

Як виглядає маєток Ані Лорак

Так, після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак придбала собі розкішну садибу у Підмосков’ї. Будівля має три поверхи, а виглядає так, наче у ній проживає графська родина.

Як виглядає маєток Ані Лорак

Територія навколо будинку засаджена розкішними рослинами, які створюють неймовірний пейзаж. Екстер’єр маєтку містить масу колон, які додають естетичної привабливості будинку.

Як виглядає маєток Ані Лорак

Варто відмітити і величезні вікна, які імовірніше за все простягаються від підлоги до стелі. Вочевидь, Лорак віддає перевагу натуральному каменю, адже у її домі багато елементів виконані саме з цього матеріалу.

Ані Лорак не так часто фотографується всередині, приховуючи інтер’єр будинку, так як це її особистий простір. Найчастіше вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри в коридорі, який виглядає не так помпезно, як маєток ззовні.

Як виглядає маєток Ані Лорак

Наприклад, артистка обрала перила з кованого заліза. Вельми дивний вибір, адже зазвичай їх встановлюють на вулиці. Не менш цікавим є і позолота, яка нанесена на них. Стіни пофарбовані у сучасному стилі, а під ногами артистки широкий кафель, який може коштувати вельми дорого.

На даний момент позиція Лорак у російській федерації дуже сумнівна, тож зірка може втратити свою нерухомість. Чи станеться це, важко сказати, але новина про конфіскацію замку Максима Галкіна сильно налякала багатьох зірок.

Схожі статті