Вагітність Тіни Кароль: що розповіла співачка про цікавий стан

Тіна Кароль не приховує, що хоче донечку.

Популярна співачка Тіна Кароль розповіла про плани на дітей. Вона зізналася, що сина їй замало і вона готова стати мамою вдруге. При цьому артистка зауважила. що дуже хоче доньку.

Після цих слів прихильники почали гадати, а чи не вагітна часом Тіна Кароль. У останньому випуску “Світського життя” співачка зізналася ведучій Каті Осадчій, що не вагітна. За словами виконавиці, вона хоче, щоб це сталося не заплановано. Співачка зізналася у прагненні усиновити дитину, якщо самій завагітніти не вдасться.

Зауважимо, що останнім часом навколо Тіни Кароль ходить багато чуток. Зокрема, це стосується фігури виконавиці. Прихильники помітили, що на одному з ефірів проекту “Танці з зірками” виконавиця помітно поправилася, що наштовхнуло прихильників на роздуми про цікавий стан зірки.

У інтерв’ю “Світському життю” артистка також розповіла, що цього року не їздила провідати сина Веніаміна до Лондона через жорсткий карантин у країні. Проте зірка відслідковує все, що відбувається у Великобританії та зазначила, що у сина в школі зараз канікули.

Наприкінці розмови з Катею Осадчою Тіна Кароль поділилася з прихильниками рецептами, які допомагають їй у боротьбі з коронавірусом.

https://www.instagram.com/p/CHBCPveneHd/

Особливих коментарів під відео прихильники не залишили. Лише порадили Тіні Кароль повернутися до себе справжньої і перестати користуватися образом нещасної. Вони пригадали якою колись полюбили співачку, зокрема її виступи на фестивалі “Нова хвиля”.

Сподіватимемося, що незабаром чутки про вагітність стануть реальністю і мрія тіни Кароль здійсниться.

Схожі статті