Олександр Педан вперше розповів про свої нинішні стосунки з Сергієм Притулою: “Навіщо собі брехати?”

Олександр Педан та Сергій Притула в медіа просторі вважаються "братами", бо через велику кількість спільних проєктів, глядачі приписують чоловікам міцну дружбу на рівні з родинними зв'язками.

Спільний шлях Притули і Педана почався з ранкового шоу “Підйом” на новому каналі, де третьою ведучою була Оля Фреймут. Всі молоді, амбіційні та неймовірно веселі. Кожен випуск цього шоу підтверджував міцні стосунки між Педаном і Притулою, вони вважалися прикладом справжньої, чоловічої дружби. Навіть після закриття шоу, шляхи ведучих не розійшлись. Вони зробили спільний проєкт “Педан Притула шоу”, “Кабріоліто”, а також на популярному шоу “Хто зверху?” вони також багато років співпрацюють разом. Складається враження, що чоловіки не можуть працювати один без одного.

З
Зйомки шоу “Хто зверху?”

Натомість за межами знімального майданчика в чоловіків є домовленість. “Поважати вільний простір один одного”. За словами Олександра Педана, чоловіки в житті ставляться один до одного з великою повагою. Різні друзі, різні компанії, різні захоплення і хобі, різна діяльність, не враховуючи зйомок шоу. “Притула не екстримал, а я навпаки, він політичний діяч, я аполітичний”. “Просто так один одного не дьоргаємо”. Натомість Саша наголосив на тому, що вони з Притулою завжди готові протягнути один одному руку помочі, якщо це буде потрібно, каже про те що вони друзі, а те, що вони рідко бачаться, скоріш свідчить про те, що стосунки як у гарних знайомих.

К
Кадри з шоу “Кабріоліто”

Але ж за святковими столами Притула і Педан збираються разом. Чоловіки знають, що можуть звернутися за допомогою один до одного і не отримати відмови. Також Педан виділив, що є однією з небагатьох людей, від яких Притула візьме слухавку. Натомість “Сказати що ми друзі не розлий вода – збрехати, тому вирішуйте самі”.

Схожі статті