Ектор Хіменес-Браво вирішив перейти на українську мову і розповів, з якими складнощами стикається в процесі

Найвідоміший український шеф Ектор Хіменес-Браво вирішив переходити на українську мову, бо хоче забути російську, тому що вона для нього є мовою ворога.

Ектор Хіменес-Браво здивував українців своєю сильною патріотичною позицією. Коли почалась повномасштабна війна, Ектор навіть не думав кудись виїжджати, навпаки. Найвідоміший шеф країни почав допомагати тим, що в його силах, він займався благодійністю, волонтерством, організовував благодійні обіди і вечері, готував для військових та активно вів і веде інформаційну боротьбу.

В Україні Ектор живе понад 11 років, він знає англійську, іспанську і російську мову. На зйомках “Мастершеф”, Ектор завжди розмовляв російською. І це не дивно, тому що для іноземців українська мова є дуже складна, більше граматики і більше складних слів. Акцент в Ектора досі присутній, тож, українська мова дається йому складно. Звісно, частково Ектор говорить на українській, але з великими складностями.

А зараз він вирішив забути російську мову і все, що з нею пов’язано. Ектор хоче досконало знати державну мову, тому що Україну він вважає своїм рідним домом і дуже сильно любить цю країну. По його вчинкам це нескладно помітити. Тож, перші кроки для вдосконалення української мови Ектор вже зробив.

Ектор Хіменес-Браво активно веде свою сторінку в соцмережі instagram і викладає доволі багато цікавих рецептів. Тепер, ця рубрика звучить українською, сам Ектор наголошує на цьому в своєму дописі, де і повідомляє про наміри вивчити українську.

Також Ектор поділився трьома улюбленими словами, які зігрівають йому душу та піднімають настрій:

  • Бавовна – це слово завжди перед очима, тому що у Ектора вдома багато бавовни, особливо серветок. “А ми ж любимо багато бавовни” відпустив військову шутку Ектор.
  • Багаття – таке слово зігріває душу Ектора і робить його більш спокійним, він уявляє затишок.
  • Суниця – це слово він виділяє з усього списку ягід.

Схожі статті