Продюсер Володимир Завадюк прокоментував різке кар’єрне падіння чоловіка Осадчої Горбунова: “Юра був”

Юрій Горбунов вже декілька десятиріч вважається найпопулярнішим телеведучим розважальних проєктів. Він вважається фірмовим обличчям на каналі 1+1.

З кінця лютого, коли почалась війна в Україні змінилась робота медіа простору, з радарів телебачення зникли всі розважальні шоу і звичайно, що їх розробка та зйомки поставили на паузу. Тому багато працівників медіа сфери примусово позбавились роботи. Це не тільки телеведучих стосується а також, продюсерів, режисерів, журналістів, операторів і ще безліч професій, без яких неможливо робити якісні розважальні і не тільки проєкти.

Юра Горбуноа на шоу "Сніданок з 1+1"
Юра Горбуноа на шоу “Сніданок з 1+1”

Натомість ранкове шоу “Сніданок з 1+1” активно знімається і йде в ефірі, тому що воно більш соціальне. Юра Горбунов зараз приєднався до команди ведучих ранкового шоу. І через те, що його кар’єра почалась саме з ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі, почались литися плітки щодо того, що Горбунов скатився вниз по кар’єрних сходинках і повернувся до того, з чого почав багато років тому.

Проте, це питання задали головному продюсеру розважальних проєктів Володимиру Завадюку, на що він висловив свою думку:

“Так, Юра працює на шоу “Сніданок”, але це не означає, що у Юри відбувся спад в кар’єрі. Ні, до того ж, “Сніданок” це топове шоу у своєму сегменті.Юру дуже люблять глядачі і довіряють йому”.

Також Завадюк зазначив: “Я вважаю, що Юра був, є і буде топовим телеведучим” Горбунова справді любить публіка, він був ведучим найпопулярніших шоу: “Танці з зірками”, “Голос країни” і багато інших. Спочатку повинна відновитися медіа сфера, а потім до кожного талановитого працівника медіа прийдуть нові можливості і нові проєкти, які по-новому завоюють серця і душі телеглядачів.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.