Руслана Лижичко після натяків на вагітність вразила відвертою заявою: “Немає і не може бути”

Співачка Руслана Лижичко завжди мала активну позицію щодо України, вона співає українською, говорить українською і дуже полюбляє українські карпати, де й відпочиває з чоловіком.

У пари немає дітей, Руслана та її чоловік живуть удвох. Лише нещодавно Руслана переїхала остаточно до Києва і планує залишатися одному місті разом з чоловіком, тому що її робота тут. Натомість десь півроку тому у програмі ЖВЛ, Руслана зізналась,що її найзаповітніша мрія – стати мамою, адже все інше в неї вже є. Цю заяву вона якраз робила за 9 днів до початку повномасштабної війни. Але після 24-го лютого зрозуміло, що вагітність та народження дітей, зараз дуже складно переносити українським жінкам.

Руслана на благодійному концерті
Руслана на благодійному концерті

Мрію, Руслана звісно не полишає, натомість зараз присвятила себе активній боротьбі на культурному фронті. Артистка співає на благодійних концертах намагається підбадьорювати українців зі сцени своїми промовами.Також, співачка додала, як особисто вона може бути корисною Україні і це звісно культура і творчість. Саме тому, Руслана активно бере участь у благодійних виступах.

Нещодавно Руслана виступила на стадіоні “Динамо” перед футбольним матчем. Переможниця Євробачення заспівала перед початком матчу гімн України, що було дуже символічно та приголомшила всіх присутніх своєю гучною промовою про теперішні події в Україні та про ту боротьбу, яку повинен вести кожен українець з ворогом.

“Немає і не може бути зараз в нас інших справ, окрім перемоги” – підсумувала Руслана.

Також, Руслана згадала той самий стадіон “Динамо” під час Майдану: ” Під час Майдану саме на цьому місці відбувалися незабутні події”. Артистка зазначила, що вона пишається боротьбою українського народу і стоячи на цьому місці зараз, Руслана відчуває силу українського духу.

Схожі статті