Переможець Холостячки-2 Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність: чекав на це кілька років

Переможець другого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка Андрій Задворний розповів, яким мріє побачити себе після візиту до ортодонта. Усі деталі в статті.

Відомий український бізнесмен та блогер Андрій Задворний останнім часом активно вдається до змін у зовнішності. Лише нещодавно він відростив собі довгу бороду, від якої відмовляється позбавлятися до закінчення війни. А нещодавно вийшов на зв’язок з лікарні і поділився новинами.

Андрій Задворний
Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Шанувальникам хвилюватися немає про що, адже бізнесмен просто рушив на звичайний медичний огляд (контроль стану здоров’я), щоб впевнитися, що з ним все в порядку.

Як виявилося, все добре. Однак, блогер на даний момент дуже мріє позбавитися від брекетів, які він носить вже декілька років. Вони мають значно змінити його зовнішній вигляд. Варто відмітити, що фанатам вже помітні зміни.

Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Окрім ортодонта, зірка відвідав гастроентеролога та інших спеціалістів. Та коли він зможе позбавитися брекетів поки невідомо.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Андрій Задворний залишився в Україні і почав активно допомагати захисникам. Зірка збирає гроші та закупляє для військових автомобілі, які відправляє на фронт.

Після розставання зі Златою Огнєвіч він так і не зміг знайти другу половинку. Нещодавно Андрій розповів, що декілька разів намагався завести стосунки, але його тягне на жінок, які тільки-но вийшли зі стосунків з іншими чоловіками. Коли ж Задворний відчуває себе готовим до роману, виявляється, що нічого не може вийти.

Тому на даний момент він самотній. Про Злату Огнєвіч чоловік навідріз не згадує ні у публікаціях, ні в сторіз, роблячи вигляд, наче це з ним ніколи не відбувалося.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.