Не принц зі східної казки, а турецький дідусь: колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вразив сивою шевелюрою

Колишній чоловік знаменитої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав себе та вразив своїм справжнім виглядом. Усі деталі в статті.

5 років тому відома російська співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що розлучилася зі своїм чоловіком-турком Муратом Налчаджиоглу. Офіційна причина розриву стосунків — численні зради благовірного артистки, кадри яких навіть потрапляли до преси.

Єдина спільна донька екс-подружжя залишилася разом з матір’ю. Софія виховувалася у маєтку артистки, який знаходиться у Підмосков’ї. Батько бачився з дівчинкою завдяки відеозв’язку, а також інколи мав можливість зустрітися з дитиною особисто.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Налчаджиоглу вразив сивою шевелюрою

Родина Ані Лорак після початку війни

Однак, після 24 лютого все кардинально змінилося. Кароліна покинула російську федерацію через страх репресій, забрала дочку та передала її батьку. Софія вже багато місяців знаходиться у Туреччині разом з родичами Налчаджиоглу. Сам Мурат час від часу приїжджає на батьківщину разом з нареченою Лілією Реус та її дочкою. Подейкують і про те, що сама Ані Лорак ховається вдома у екс-чоловіка.

Налчаджиоглу вразив сивою шевелюрою

На даний момент Мурат разом зі своєю коханою знаходиться в Україні. Не так давно вони засвітилися у колишній резиденції Віктора Януковича. Але увагу користувачів привернуло не це. Вся справа в тому, що шевелюра чоловіка раптово виявилася сивою.

Час плинає швидко, але навряд шанувальники чоловіка очікували побачити його у такому амплуа. Що саме сталося, сказати важко. Втім, можна припустити, що увесь цей час Мурат відвідував салони краси та підфарбовув волосся в чорний. Хоча хто знає, можливо бізнесмен дійсно став сивим за сім місяців війни?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.