Лілія Ребрик повертається на телебачення: щаслива телеведуча похизувалася новим місцем роботи

Зміни в житті працівників медіасфери в останній час дуже різкі, оскільки роботи зараз майже немає і нових проєктів також. На цей момент актуальним контентом є новини. 

Відомо, що ліцензії українського бізнесмена Ріната Ахметова, який володів українськими телеканалами, радіостанціями та виданнями, анулювала Національна рада з телебачення та радіомовлення. Це стосується не тільки Ахметова, а й інших бізнесменів, які володіли медіаканалами. Саме через новий закон багато каналів закрили, в тому числі й “Україна”, де раніше працювала Ребрик разом з Анатолієм Анатолічем та іншими ведучими ранкового шоу.

Лілія Ребрик з Анатолієм Анатолічем на шоу "Ранок з Україною"
Лілія Ребрик з Анатолієм Анатолічем на шоу “Ранок з Україною”

Лілія Ребрик не тільки телеведуча, а ще й актриса, але й акторська діяльність зараз обмежена. Фільми та серіали не знімають, на жаль, а коли відновиться сфера медіа та кіно, невідомо. Ребрик вважається улюбленицею глядачів та дуже талановитою жінкою. Акторку запрошують ділитися досвідом на різні курси, куди за професійними навичками та знаннями приходять люди різного віку і поглинають в себе багаторічний, успішний досвід Лілії Ребрик та інших зірок телебачення.

На каналі “Україна”, Лілія вела шоу “Ранок з Україною” і звісно, що шанувальники її творчості віддавали перевагу саме цій ранковій передачі та кожен новий день починали з Ребрик. Але так сталося, що всій країні стало не до телевізійних ранків, спочатку шоу перейшло на формат новин про війну та події коло неї, а потім закрили канал і ранкові зустрічі через екран телевізора припинилися.

Натомість Лілія зі своїм талантом не на довго залишилась без роботи. На днях Ребрик поділилась радісною звісткою, її запросили стати телеведучою ранкового шоу на каналі “Дім”, тож глядачі знов можуть прокидатися під чарівний голос Лілії Ребрик і починати свій день зі звичних ритуалів. Про це Лілія поділилась у своєму instagram.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.