Акторка Катерина Кузнецова відмовилась від зйомок в російському серіалі і заявила, що в росію не повернеться

Українська акторка, яка побудувала кар'єру в росії, Катерина Кузнецова стала відмовлятися від російських проєктів, які надходять дівчині до сьогоднішнього дня.

Катерина Кузнецова відома й талановита акторка українського й російського кіно.Катя поїхала до росії за славою та поповненням акторського портфоліо ще 10 років назад. Тоді акторка розуміла, що в країні, яка напала, більш розвинута кіносфера і не прогадала. Катя стала популярною акторкою з власним амплуа. Кузнецова майже всюди грає норовливі, сміливі ролі. ЇЇ героїні завжди попадають в якісь небезпеки, а потім з’являється принц  рятує норовливу героїню Кузнецової. Найвідоміші серіали актриси: “Кухня”, “Хто я?”, “Анка з Молдованки?”.

Катерина ніколи навіть не думала, що їй треба буде стати громадянкою росії, вона просто жила, працювала і навіть припустити не могла, що росія може так безжально напасти на Україну. З початком повномасштабної війни, Катя відмовляється від усіх пропозицій знятися в російському фільмі чи серіалі. Останню відмову отримали продюсери другого сезону “Вампіри середньої смуги”.

Акторка не робила публічних заяв, щодо війни або своїх дій, вона вирішила, що діяти краще, ніж пояснювати свою позицію. Кузнецова поїхала з росії ще на початку бойових дій в Україні, тому що дівчина не розуміє, як можна заробляти в тій країні, яка скидає бомби на твій дім. До того ж акторська кар’єра зараз не дуже хвилює Катерину, тому втратити своє ім’я в росії, для акторки не є проблемою. Дото ж Катя активно демонструє свою позицію.

Також, Катю дивує, що її досі запрошують на різні проєкти й ніби не розуміють, чому актриса відмовляється і не живе в країні агресора. Війна кардинально змінила Катерину та її ставлення до росії, до кар’єри й до своєї Батьківщини.

Схожі статті