Поплавський приставив охоронця до палати сина і перевернув Землю у пошуках лікарів: все заради спадкоємця

Знаменитий український музикант та співаючий ректор Михайло Поплавський вразив мережу зізнанням про те, як пережив аварію свого єдиного сина Олександра.

Багато років тому знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський ледь не втратив свого єдиного сина Олександра. Все сталося в місті Одеса. На розкішному позашляховику, в якому знаходився юнак, водій не впорався з керуванням та спричинив серйозну дорожньо-транспортну пригоду.  Олександра одразу ж доставили до лікарні каретою швидкої допомоги. У декілька наступних хвилин співаючий ректор отримав дзвінок від мера міста з поганою новиною.

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина. Співаючий ректор з сином, невісткою та внуком

Як відомо, Михайло Поплавський настільки сильно боявся втратити свою дитину, що приставив до дверей палати сина охоронців, які постійно слідкували за його станом, а сам тим часом шукав лікарів, які змогли би врятувати хлопця. Подейкують, що спеціалістів чоловік шукав навіть в Ізраїлі.

Як виглядає невістка Михайла Поплавського
Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина

Однак, операцію зробив знаменитий український нейрохірург, який згодом отримав публічну подяку від виконавця. Олександр почав реабілітацію і вже досить скоро не тільки повернувся до звичного життя, але і без жодних опасінь керує автомобілем. Зараз чоловік одружений і має сина.

Його дружина, яка володіє розкішними зовнішніми даними, активно намагається розвивати творчу кар’єру, а тим часом онук стає головним героєм усіх кліпів зіркового дідуся.

Цікаво, що навіть через стільки років Михайло Поплавський не може згадувати про аварію без сліз. Нещодавно Катерина Осадча обговорювала з ректором даний інцидент, і його очі знову наповнилися жалем та болем.

Схожі статті