Як виглядає перша та єдина невістка Софії Ротару: блондинка зі статками, яка є повною протилежністю співачки

30 років назад у життя знаменитої української співачки Софії Ротару увійшла нова людина. Нею стала невістка Світлана, яка змогла ощасливити єдиного спадкоємця артистки.

Члени родини Софії Ротару завжди кажуть про те, що в них вельми високі сімейні стандарти. Мовляв, усьому провиною Софія Михайлівна та Анатолій Євдокименко, які щасливо прожили у шлюбі багато років, аж допоки останній не пішов життя.

Як виглядає перша та єдина невістка Софії Ротару

Руслан Євдокименко вчинив так само, як і його батьки: обрав собі супутницю на все життя. З красунею Світланою він познайомився ще за студентських часів. Дівчина була непростою, а донькою бізнесмена. Пара вельми швидко побралася, а вже через 2 роки після весілля на світ з’явився їхній первісток Анатолій.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Як виглядає перша та єдина невістка Софії Ротару

Тоді ж у родині Світлани сталося велике горе: її батька вбили у власному будинку. Ротару стали великою підтримкою для неї.

А коли з життя пішов чоловік Софії Михайлівни, зіркова пара також проявила себе найкращим чином. Руслан почав керувати компанією матері, адже вона в цьому абсолютно не розбиралася, а Світлана вирішила зайнятися іміджем свекрухи, піднявши її на абсолютно новий рівень. Тож кар’єра артистки буквально отримала друге життя.

Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко
Як виглядає перша та єдина невістка Софії Ротару. Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко

Деякий час Світлана та Руслан проживали в Лондоні через те, що їхні діти отримували там освіту. Потім вони повернулися до Софії Михайлівни і мешкали разом з нею у маєтку в Київщині.

Коли розпочалася війна Руслан був затриманий правоохоронними органами під час спроби перетнути кордон нелегально. Де зараз знаходиться його дружина достовірно невідомо. Наприклад, про Софію Михайлівну говорили нібито вона знаходиться в Сполучених Штатах Америки, але незабаром вона вийшла на зв’язок з Маршинців.

Схожі статті