Ксенія Мішина пішла на побачення в крематорій та Байкове кладовище: після розставання з Еллертом готова на все

Відома українська акторка кіно і театру Ксенія Мішина та перша холостячка україни, вже давно не разом зі своїм обранцем Олександром Еллертом, здається, вже остаточно.

Відомо, що після своїх не зовсім легких та спокійних стосунків з переможцем шоу “Холостячка” Сашею Еллертом, Ксенія не поспішає створювати нові романтичні стосунки. Напевно, жінці вистачило емоційного потрясіння і поки що до нових емоцій, почуттів і гойдалок вона не готова. Натомість попри те, що шоу закінчилось давно, Мішина спілкується з учасниками та не обриває дружніх, теплих стосунків.

Проте це не означає, що акторка збирається закохуватись, поки що Ксенія зосереджена на роботі, її, на жаль, зараз в акторів небагато, але деякі проєкти є і Мішиній пощастило брати в них участь.

М
Скріншот історіїї Ксенії

Оскільки роботи в акторів стало менше, а вільного часу більше, то колеги мають змогу частіше бачитись за межами знімального майданчика. Таке побачення було у Мішиної та Федора Гуренця, актора та дизайнера за фахом, який і запросив актрису на незвичну прогулянку в одне з видатних місць Києва – байкове кладовище та крематорій.Звучить надто дивно, але метою такого побачення була екскурсія та пошана українським письменникам.

К
Ксенія та Федір на кладовищі

Федір вирішив розповісти цікаву історію цього кладовища Ксенії. Також колеги разом побачили унікальний монумент – стіну пам’яті, над якою художники працювали понад 13 років. Ця стіна має розмір 213 метрів. На цьому ж байковому кладовищі актори навідали могили видатних письменників, Василя Стуса, Олекси Тихого та інших.

Окрім кладовища Федір показав київський крематорій, який також вважається історичною пам’яткою України. Екскурсоводом був саме Федір, він розповідав цікаві факти та різні історії, пов’язані з містичним кладовищем. Мішина залишилась в захваті від такого побачення і місця його проведення.

Схожі статті