Ліза Глінська з “МастерШеф” відверто поділилась неочікуваною новиною з особистого життя: “Я стану мамою”

Переможниця і суддя шоу "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла особисту історію, яка приголомшила шанувальників та здивувала фразою "Я стану мамою".

Відомий український кондитер Ліза Глінська, пережила дуже складний період у своєму житті, який змусив її відсторонитись від чоловіка та взагалі, від всього світу. Лізу врятувала робота та кондитерство. Кажуть, що в складних ситуаціях занурення в роботу з головою допомагає пережити складні часи й відновитися зсередини, завдяки успіхам в роботі, які приносить завзятість. Подібне сталося із Глінською, колись, робота стала для неї всім та замінила всіх людей на світі.

Взагалі, Ліза не дуже любить розповідати про своє особисте життя. Звісно, плітки про неї ходять і завжди ходили, але ж щось з особистого кондитер не розповсюджує. Відомо, що Ліза має чоловіка, якого дуже кохає і це взаємно. Але не дивлячись на це Глінській приписували роман з суддею шоу “МастерШеф” Володимиром Ярославським, а Лізу і Володимира пов’язують лиш професійні та дружні стосунки.

Натомість Ліза все ж вирішила поділитися своїм болем, який пережила декілька років тому і звісно, що жінка все ще проживає його та вже може легше про це говорити. Річ у тому, що декілька років тому, у свої 25 років, Ліза втратила дитину під час пологів. Досі лікарі не можуть пояснити, що саме тоді сталось і чому так вийшло. Про це Ліза згадала у своєму дописі в instagram. На фото сидить коротко стрижена Глінська, якщо не придивлятися, то можна навіть її не впізнати.

Ліза розповіла, що сталося багато років тому і пояснила, чому вона мала такий вигляд, який викликав бурю емоцій у підписників. Ліза прокоментувала: “Це був важкий період в моєму житті, це була війна на виживання, я намагалась все виправити й змінити, я втратила дитину. Але я знайшла сенс і я обов’язково стану мамою”. Така історія змусила Лізу пережити важкий період і на той момент, вона навіть майже не спілкувалась зі своїм чоловіком. Натомість час лікує і Глінська знайшла для себе панацею і почала жити повним життям.

Схожі статті