Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на сусідів: роблять все, аби дочка фаворита Тіни Кароль плакала

Молодій дружині Романа Сасанчина кожного дня доводиться стикатися з новими викликами. Нещодавно обраниця співака повідала, що підозрює сусідів у капостях. Дізнайтеся, що не поділили мешканці будинку.

У дружини Романа Сасанчина все, як у приказці: “Всі сусіди однаково складні, але верхні — гірше нижніх”. Нещодавно популярна блогерка повідала, що підозрює людей, які живуть над її родиною у капостях.

Поки це проявляється, на думку Іванни, так, що коли вона вкладає свою крихітну донечку спали, нагорі починається гуркіт та шум. Обраниця музиканта розповідає, що їй здається, що зверху починає бігати дитина. Все це співпадає рівно з тим часом, коли зірка мережі показує сторіз, як солодко спить її чарівна принцеса.

Іванна Сасанчина розповіла про негаразди в родині
Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на сусідів

Саме тоді у сусідів починається шум, гамір, а малеча, яку і так не просто вкласти, звісно прокинається. У молодої мами є припущення, що над нею проживають хейтери її блогу в Інстаграмі. Можливо вони й насправді так хочуть насолити родині співака.

Проте, навіть і з цим Іванні вдома краще, ніж будь-де. Відомо, що на початку війни кохана Романа виїхала закордон. Вона дуже переживала за безпеку малесенької донечки, якій ще навіть року не виповнилося. Блогерка наголосила на тому, що їй здається, наче якісь хейтери спеціально стежать за її сторіз, де вона вкладає своє немовля та спеціально починають гуркотіти.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на сусідів

До речі, навесні цього року пройшли чутки наче подружжя Сасанчиних розлучається. Проте, цієї інформації ніхто не підтвердив. Більше того, Іванна повернулася з евакуації та замилувала всіх щасливими світлинами та відео зі своєю сім’єю. Навіть неозброєним оком видно, що у молодих панує лад вдома.

Нагадаємо, що Роман Сасанчин став переможцем проєкту “Голос. Діти” у 2015-му році. Його тренеркою була славетна Тіна Кароль. Саме у її кліпі, присвяченому Україні, знявся співак. Згодом він тріумфально повернувся на “плюси”. Вже у дорослому сезоні “Голос країни” він взяв гран-прі. Знову до перемоги його привела легендарна поп-діва. Проте, чи готова артистка до подальшої співпраці з молодим виконавцем — загадка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.