Христина Остапчук і весільні образи: зіркова дружина розповіла про сукні

Який з образів звів з розуму Володимира Остапчука?

Минуло всього пару тижнів після гучного весілля Володимира і Христини Остапчуків як зіркова дружина вирішила оприлюднити весільні образи та розповісти історію про кожен з них.

З цієї нагоди дівчина зробила великий допис на своїй сторінці в мережі Instagram. Дівчина зізналася. що суконь спершу мало бути лише дві. Третя додалася через бажання Христини одягнути вуаль.

 

За словами Христини, першу сукню вона обрала у одному з весільних салонів Києва. Дівчина розповіла. що примірявши цю сукню вона відчула, що для її першого виходу це саме те що потрібно. Вуаль для зіркової нареченої виготовили окремо, але Христина придбала її у тому ж салоні. Подруга зіркової дружини порівняла її з принцесою і зауважила, що вбрання виконане у стилі Меган Маркл.

Друга сукня Христини довга з відкритими плечима і шлейфом. ЇЇ, як пригадує дівчина, вона побачила у салоні, куди зайшла за півгодини  до закриття. Вбрання пошите з атласної тканини й оздоблене сріблястими нитками. У світлі свічок воно мало просто  приголомшливий вигляд. Саме цей образ найбільше сподобався Володимиру Остапчуку.

В третьому образі зіркова дружина втілила всі побажання чоловіка. Вона поділилася, що Володимиру подобається, коли у христини розріз на стегні. цю сукню вона шила на замовлення у своєї знайомої за власним ескізом. Як пояснили сама Христина, цей образ був не для церемонії, а для танців та конкурсів. Остання сукня складається з двох шарів. Нижній – атласний і верхній – з паєтками і сягає пояса.

Христина поділилася, що під час весілля змінювала не лише сукні,а й зачіски. Для перших двох образів вона обрала стриману і елегантну зачіску, яка перетворилася на хвіст після церемонії.

До речі, не всі прихильники Христини Остапчук оцінили її весільні образи. Більше того, дізнавшись, що дівчина збирається їх продавати, шанувальники зазначили, що цього робити не можна. Такі речі мають залишатися в родині і передаватися у спадок як сімейна реліквія.

Схожі статті