Ревізор Вадим Абрамов, який замінив Фреймут, зрадив Україну через гроші: під час війни буде розважати росіян

Знаменитий телеведучий Вадим Абрамов, який замінив Ольгу Фреймут у програмі "Ревізор" на тлі війни взявся розважати росіян на телеканалі "Пятница".

Свого часу Вадим Абрамов прославився в Україні завдяки тому, що зайняв місце Ольги Фреймут після її раптового виходу з популярної програми “Ревізор”. Чоловік пропрацював на шоу 2 роки, після цього чого прийняв рішення попрощатися з проєктом та шукати вигідних пропозицій на території російської федерації.

Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко
Вадим Абрамов з Ревізора зрадив Україну

Вадим Абрамов зрадив Україну

Цікаво, що після цього вчинку Вадим майже повністю зник з інформаційного простору України. І тим не менш, глядачі здебільшого не очікували, що Абрамов наважиться відкрито заробляти гроші у країні-агресорі. Так чи інакше, але шоумен народився в Києві.

Більшість українських зірок, які колись намагалися побудувати свою кар’єру в росії або повернулися до України, або перебралися в інші країни, таким чином показуючи свій протест проти дій російської федерації. Тим паче, що тепер податки чоловіка будуть йти безпосередньо на озброєння та війну проти України.

Цікаво, що у Абрамова немає особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. А все тому, що декілька років назад він став мішенню для хейтерів з України, які не могли змиритися з тим, що шоумен проміняв Батьківщину на росію, і це після того, як анексували Крим.

Вадим Абрамов з Ревізора зрадив Україну та віддав перевагу росії

Програма, яку буде вести Вадим присвячена відпочинку. Він буде перевіряти різноманітні дачі та оцінювати їх. Судячи з анонсу, пілотні серії будуть відзняті у Краснодарі. А можливо там і створили увесь перший сезон. До речі, Вадим сильно змінився, адже відростив собі бороду, а також дещо інакшою манерою веде програму.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.