Віктор Павлік заявив, що його молода дружина Катя Репяхова старіє: намічається четверте розлучення?

Відомий український виконавець Віктор Павлік здивував жартом щодо віку своєї дружини. Артист залишив смішний коментар під публікацією благовірної.

Знаменитий український виконавець Віктор Франкович Павлік декілька років тому побрався вчетверте. На цей раз його обраницею стала концертна директорка Катерина Репяхова, яка набагато молодша за нього. Через рік у пари з’явився спільний син Михайло.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що чоловік покинув її з сином
Віктор Павлік сколихнув мережу заявою про старіння

Молода дружина пішла чоловіку на користь, адже він зміг позбавитися поганих звичок і повернутися до здорового життя. Звісно, не обійшлося без скандалів.

Так, Катерина знаходиться у неймовірно поганих стосунках з колишньою дружиною чоловіка. Справа навіть дійшла до судових розбірок.

Віктор Павлік сколихнув мережу заявою про старіння

В усьому іншому парі вдається тримати баланс та зберігати гармонію у своїй родині. Коли артист знаходиться на гастролях Катя неймовірно сумує та максимально демонструє свої почуття до коханого. І хоча знаходяться користувачі мережі, які мало того, що відмовляються вірити у кохання між цими двома, але й залишають відповідні коменти, пара крокує вперед гордо піднявши голову.

Є місце і для гумору. Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у дописі до якого дала чоловіку знати, що сумує за ним. Мовляв, вже забула, як він виглядає.

Віктор Павлік сколихнув мережу заявою про старіння

А от Віктор Павлік вирішив трошки пожартувати і заявив, що його кохана старшішає.

Віктор Павлік сколихнув мережу заявою про старіння

Але не варто відкидати і версії, що чоловік просто неправильно висловився і мав на увазі себе, а не Катерину.

Варто відзначити, що подібні розлуки даються подружжю дуже важко. Зазвичай Віктор Франкович навіть сліз стримати не може при зустрічі з улюбленою родиною.

Нагадуємо, зараз Віктор Павлік знаходиться у Сполучених Штатах Америки, куди поїхав давати концерти.

Схожі статті