Тіна Кароль прямо на концерті почула пропозицію руки та серця: наречений — справжній красень у формі захисника

Війна коханню не перешкода. Під час концерту популярної виконавиці Тіни Кароль військовий став на одне коліно з пропозицією руки та серця. Як відреагувала співачка?

З початку повномасштабного вторгнення майже кожен українець намагається допомагати своїй країні тим, що йому під силу. Артисти нашого шоу-бізнесу теж не залишились у стороні та дають благодійні виступи, кошти з яких спрямовані на допомогу Україні та армії.

Проведення концертів під час війни заборонено передусім з питань безпеки, оскільки місця великого скупчення людей можуть бути під загрозою обстрілу окупантами. Проте зіркам вдалося знайти вихід з ситуації та благодійні концерти вони дають у метро, бо нині — це найнадійніше укриття.

Популярна співачка Тіна Кароль також долучилася до ряду благодійних виступів та заспівала у столичному метро. Знаменитість відмовилась від своїх хітів, які були написані російською та виконувала пісні виключно рідною мовою. Під час виступу Кароль познайомила слухачів зі своїм новим треком “Вільні. Нескорені”, офіційна презентація якого ще не відбулася. Артистка перед глядачами дала волю почуттям та промовила зворушливі слова.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль прямо на концерті почула пропозицію руки та серця

Зірка повідала, що це був її перший сольний концерт за дуже довгий час. На Тіну справило враження, що її пісні звучать у метрополітені. Поп-діва також наголосила, що нині всі українці є героями, які продемонстрували, якою має бути нація нескорених. Артистка Тіна Кароль прямо на концерті почула пропозицію руки та серця підкреслила, що всі ми вільні душею.

На концерті сталася подія, яка здивувала та розчулила кожного присутнього. На сцену до Кароль піднявся військовий, став на коліно та зробив пропозицію руки й серця своїй коханій. Обраниця хлопця теж несе службу у лавах ЗСУ, тож закохані так і познайомились — під час війни. Ця подія розчулила Тіну настільки, що вона не змогла стримати сліз.

Тіна Кароль прямо на концерті почула пропозицію руки та серця

Нагадаємо, що Тіна Кароль була 5 років одружена з продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки помер від онкологічного захворювання у 2013 році. Від коханого співачка виховує сина Веніаміна, якому зараз 13 років.

Схожі статті