Актори серіалу “Кухня”, які ніколи більше не повернуться на екрани

Для кого зйомки в серіалі "Кухня" стали останніми?

Популярний серіал “Кухня” виходив на екрани у 2012 – 2016 роках. З моменту виходу останніх серій минуло чотири роки. За цей час частина акторського складу встигла підкорити нові кінематографічні вершини, а частина назавжди лишилася в образах улюблених героїв.

Назавжди в образі жебрака залишиться актор Сергій Афанасьєв. У професійному доробку актора 88 ролей у театрі і кілька десятків кіногероїв. Він міг зіграти будь-яку роль від інтелігента (лікар, вчитель. режисер) до представників нижчих верств сусільства (бомж, сторож, жебрак). За словами колег актора, у житті Сергій Афанасьєв був відкритою і доброю людиною. Незважаючи на те, що грати йому доводилося персонажів з важкими долями, акторові це чудово вдавалося. Помер Сергій Афанасьєв у віці 62 років від тривалої хвороби.

Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв

Дмитро Мирон з’явився у серіалі “Кухня” в третьому сезоні, в якому зіграв кухаря-стажера. Окрім цього, він знімався у серіалах “Метод”, “Барвиха-2” і “Слід”. Також у Дмитра Мирона були ролі в театрі. З 2003 року він працював у Продюсерському центрі Ірини Апексимової. Саме вона на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила про смерть 42-річного актора. Останні два роки, за її словами, Дмитро Мирон працював у Алма-Аті, де і помер у лікарні у 2016 році.

Дмитро Мірон
Дмитро Мірон

Наталія Юннікова, яка до цього знімалася у серіалі “Повернення Мухтара”. Після затяжних зйомок у цій кіноісторії говорили, що вона акторка однієї ролі. Незважаючи на це, її взяли у акторську групу серіалу “Кухня”, де Наталія Юннікова впоралася з новою для себе роллю шахрайки-гіпнотизера. За свою акторську кар’єру вона зіграла 16 ролей у 16-ти проектах. Наталія Юннікова померла у 2017 році від порушення серцевого ритму. На той час їй було 37 років.

Наталія Юннікова
Наталія Юннікова

Хоча серіал будувався на смішних і не дуже ситуаціях з життя кухарів та співробітників ресторану, доля деяких акторів склалася зовсім нещасливо.

Схожі статті