Даша Квіткова ощасливила Добриніна та натякнула на майбутнє поповнення: “Ми хочемо народити ще дитину”

Даша Квіткова вже два роки є дружиною телеведучого та шоумена Нікіти Добриніна, нещодавно пара навіть повінчалася, перша пара в історії шоу "Холостяк", яка дійшла до такого рівня.

Даша та Нікіта щаслива молода пара, яка пройшла багато перепон задля свого родинного щастя, їх історія почалась з шоу “Холостяк”, на якому Даша змагалася за серце Нікіти разом з великою кількістю дівчат, також налаштованих на перемогу. Нікіта не одразу зрозумів, що саме ця дівчина підкорила його серце, але згодом все встало на свої місця і вибір на шоу, виявився долею.

Подружжя Добриніна і Квіткової
Подружжя Добриніна і Квіткової

Добринін зробив пропозицію Даші на островах, на яку вона відповіла заповітне так і зробила Нікіта найщасливішим чоловіком на планеті. Їх весілля було гучним та красивим. Молодята зібрали багато гостей, серед яких були родичі, друзі та близькі. Подружнє життя одразу почалось з гарної хвилі. Молодята багато подорожували та проводили час удвох, насолоджуючись кожною миттю.

Згодом Даша завагітніла і цей період також пройшов дуже моторошно і ніжно. Добринін підтримував молоду дружину і намагався зробити її вагітність легшою та більш приємною. Навіть на пологах Нікіта не покинув Дашу і був весь час поряд із нею. У пари народився хлопчик Лев, який росте дуже схожим на маму.

Скріншот історії Даші
Скріншот історії Даші

Але після пологів та дорогого періоду схуднення у Квіткової з’явились проблеми зі здоров’ям, особливо зі спиною. Оскільки Даша і Нікіта планують в майбутньому ще народжувати дитину, то дівчині потрібно розтягувати та лікувати спину, бо зараз їй навіть заборонено тренування. Тому Квіткова пішла на йогу і планує саме таким чином готувати тіло до другої вагітності. Колись пара розповідала, що тепер хочуть донечку, щоб було порівну дівчат і хлопців.

Схожі статті