Згаслий погляд, сива борода та ніякого блонду: як виглядає Олег Винник після важкого лікування в Німеччині

Знаменитий український виконавець Олег Винник вже багато місяців не показує себе фанатам. Можливо, саме у зв'язку з цим так змінився його зовнішній вигляд.

Напередодні повномасштабної війни на території України Олег Винник попередив про те, що скасовує свої концерти через проблеми зі здоров’ям. Мовляв, у нього хвороба, яка не дає йому співати.

Коли ж російські війська опинилися в Україні, шанувальники втратили будь-який зв’язок з повелителем вовчиць. І лише через півроку його адвокат вийшла на зв’язок та повідомила про те, що Олег знаходиться в Німеччині, де проходить лікування.

Як виглядає Олег Винник після важкого лікування в Німеччині

Як виглядає Олег Винник після важкого лікування в Німеччині

Хейт в сторону артиста не припинився і після цього, і тоді в мережі з’явилась інформація, що зірка проходить через непрості випробування. Мовляв, лікування важке.

Тим не менш, Олег усіма силами намагається допомогти Збройним силам України. Зокрема, він закупляє вовчицемобілі та передає їх на передову. Нещодавно його близький друг, чоловік Оксани Білозір оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію, яка є доволі свіжою.

Як виглядає Олег Винник після важкого лікування в Німеччині

На ній Олега Винника не впізнати. У чоловіка борода, а волосся сховане під головним убором. Втім, не так давно до мережі злили і інший кадр з Олегом, на якому помітно, що від його блонду не залишилося і сліду, як і від запального погляду. Навіть через окуляри помітно, що вираз обличчя чоловіка зовсім інший, що вже і казати про доволі вперта бажання приховати свої очі.

Як виглядає Олег Винник після важкого лікування в Німеччині

Стиль артиста також дуже відрізняється від того, який звикли бачити глядачі, адже він віддав перевагу одягу, який не кидається в очі.

Схожі статті