Кого з українських зірок не примирила навіть війна: Кароль, Лобода, Сумські, Білик та інші скандалісти

У цьому матеріалі ви дізнаєтесь про українських зірок, які ненавидять один одного, і навіть війна не змогла відігріти їх серця. Що стало причиною конфліктів між знаменитостями?

Світ шоу-бізнесу завжди був непростим, цинічним та жорстоким. Прагнучи отримати популярність треба бути готовим до конкуренції та з холодною головою боротися за своє місце під сонцем. Але навіть у такому середовищі люди знаходять справжніх друзів, закохуються та створюють сім’ї. Проте є зірки, які на дух не переносять одне одного та навіть під час війни не змогли знайти шлях до примирення.

Оля Полякова, Тіна Кароль та Лобода

Цих обох білявок по праву можна називати поп-дівами української естради. Здавалося, що конкуренція між ними давно у минулому, оскільки за десятки років на сцені кожна зібрала свою аудиторію. Проте буває так, що одна необдумана фраза може повністю змінити ставлення до людини.

В одному з ефірів шоу “Маска” Оля Полякова некоректно висловилась стосовно творчості своєї колеги. Вона вважає репертуар Тіни занадто сумним та назвала співачку “плакальницею на похоронах”. Без сумнівів такий вислів обурив Кароль і вона прийняла це близько до серця вважаючи, що акцент був зроблений у бік її покійного чоловіка, Євгена Огіра. Тіна навіть виклала сторіс, де висловила свою з цього приводу. Полякова швидко зрозуміла свою помилку та принесла публічні вибачення, але друзями виконавиці так і не стали.

Кого з українських зірок не примирила навіть війна

А ось зі Світланою Лободою у поп-діви зовсім інша історія. Ще на початку кар’єри популярної білявки говорили, що екс-віагрянкою у неї є непорозуміння. Ходили навіть чутки, що популярна ірпінчанка взагалі звинувачувала колегу по сцені у воровстві. А згодом подейкували, що Кароль у відповідь на всі кпини “допомогла” відомій конкурентці вилетіти за межі нашого шоу-бізнесу.

Сестри Сумські

Досі Ольга і Наталія не знайшли спільної мови. Посварилися родички через громадянську позицію. Цього року у них померла мама, але навіть це не зблизило їх.

Ольга Сумська вшанувала пам'ять своєї покійної мами Ганни Іванівни
Кого з українських зірок не примирила навіть війна

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Віталій Козловський розповів, як Ігор Кондратюк вимагає з нього гроші
Кого з українських зірок не примирила навіть війна

Ігор Кондратюк був продюсером співака. Після того, як Козловський вирішив розірвати робочі стосунки з Кондратюком, розпочався неабиякий конфлікт, оскільки колеги не змогли домовитися на добрій ноті. Ігор заборонив екс-підопічному виконувати пісні, які були написані під час їх спільної праці. Але співак неодноразово порушував авторське право та співав старі хіти на корпоративах. За можливість мати права на всі творчі роботи продюсер запросив 300 тисяч доларів, назвавши це ціною за “свободу”. Конфлікт тривав довго та зірки не примирилися.

Melovin та Ілона Гвоздьова

33-річна Ілона Гвоздьова чесно розповіла, скільки заробляє її чоловік
Кого з українських зірок не примирила навіть війна

Ілона, Melovin та його партнерка разом брали участь у танцювальному проєкті. Після поразки на шоу “Танці з зірками” Ілона обурено висловила свою думку у соціальних мережах. Melovin своєю чергою назвав Гвоздьову божевільною жінкою, яка забрехалася. Після цієї ситуації артисти ще не раз дозволяли собі їдкі коментарі в адресу друг друга та досі не знайшли порозуміння.

Ірина Білик і Катя Осадча

Ірина Білик готується стати бабусею
Кого з українських зірок не примирила навіть війна

Це сталося у лютому 2010-го року. На благодійному аукціоні відома білявка посварилася з ведучою “Світського життя”. Все сталося через питання про гонорари. Ірина не стерпіла та вибила з рук мікрофон у Каті, але чи завершився конфлікт зірок? Жодна не коментувала.

Схожі статті