Як виглядає батько Пави з “МастерШеф”: Вадим Бжезинський вперше показав свого батька, на якого дуже схожий

Пава, відомий як учасник 7 сезону проєкту "МастерШеф" чоловік з неймовірним почуттям гумору та порозумінням з всесвітом. На днях, Пава показав свого батька, від якого він ці якості перейняв.

Загалом, учасники таких проєктів не стають зірками, а стають професіоналами, але Пава це обидва випадки, бо з його харизмою та почуттям гумору, ну просто судилося стати зіркою на гумористичному та кулінарній арені. Навіть один його погляд може водночас розсмішити та неоднозначно повпливати на стан.

Вадим на “МастерШеф”

Вадим навіть і не думав, що проєкт зможе принести йому таку славу та емоції, він йшов за досвідом, а отримав набагато більше. І взагалі у 29 років змінювати життя і дійти до справжнього себе, це по-перше, рідкість у нашому світі, по-друге, це вартує великої роботи над собою та своїм “Я”.

На шоу Пава пройшов безліч випробовувань та замудрених конкурсів, але відчайдушно додав усі. Ним пишалися судді та родичі. Вадим дійсно кожного разу перевершував самого себе та всих інших учасників. І найцікавіше, що до нього, як до лідера, відношення учасників не було поганим, навпаки, Паву всі поважали та вважали лідером та претендентом на перемогу.

Натомість він ніколи не говорив про свою родину, про батьків. І звісно, що ніколи не демонстрував мати чи батька. І от нарешті, настав той момент, коли Вадим показав, що він копія тата. І поділився теплою, сімейною фотокарткою, де його батько обирає взуття. Як можна побачити, знаменитий кухар Пава, просто копія свого батька.

Батько Пави
Батько Пави

Але в кого Вадим пішов кулінарними талантами та гумором, кухар не ділиться. Можливо це набуте і відпрацьоване, адже не завжди таланти передаються у спадок, людина сама себе формує і стає родинним відкриттям. Тож Пава є прикладом для своєї родини та країни

 

Схожі статті