Всі чоловіки Лесі Нікітюк від Притули до Олександра Поровознюка: з ким крутила роман, а за кого хотіла заміж

Леся Нікітюк стала дуже популярною завдяки харизмі, таланту та наполегливості. Проте, її щирість в один момент зіграла не на користь таємниць. Фанати настільки захопилися життям ведучої, що хочуть дізнатися навіть найпотаємніше.

Леся Нікітюк. Героїня цього матеріалу приваблює не лише творчістю та вмінням розвеселити глядача у будь-якій ситуації, а й своїми людськими якостями. Зірка з початком війни вирішила активно волонтерити на рідній Хмельниччині. Вона сама їздила інспектувала, яке помешкання дають переселенцям та як їх годують. Також не гребувала і зустрічами з тим, кому допомагала.

Всі високо оцінили старання популярної білявки. Проте, мережа гуде тепер новими плітками. Нещодавно зірка показала фото з автором відомої фрази: “Вова, їб***ш їх, бл***ть”. Олександр Поворознюк, іменитим президентом футбольного клубу “Інгулець”. У коментарях знаменитостей одразу охрестили парою та відзначили, що вони дуже пасують один одному.

Та сама Леся лишила такі чутки без коментарів, адже всі також можуть помітити, що ведуча зараз з головою пішла у роботу. Щоправда, не в улюбленій студії “Хто зверху?”, де свої будні Нікітюк проводила разом з Притулою.

Шоумена часто підозрювали у романі з колегою. На камеру ця сценічна парочка не раз пускала бісики один одному. Після того, як зірка “Орла та решки” вийшла на зйомки однієї з передач у весільному вбранні, фанати з радістю підхопили новину у надії на возз’єдання артистів.

Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк
Всі чоловіки Лесі Нікітюк

А ось сама Леся не посоромилася розповісти іншу романтичну історію, яка остаточно поставила крапку у розмовах про Сергія. У 2017-му році вона казала, що готується вийти заміж за свого сусіда, з яким довго жила в одному під’їзді. Зірка підкреслила, що довго не зав’язувалися стосунки через те, що в силу багатьох робочих обставин вона часто була відсутня вдома.

Всі чоловіки Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що Нікітюк фанати дуже хотіли бачити на проєкті “Холостячка-2” та сама ведуча категорично відмовилася шукати привселюдно кохання.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.