Переможниця “Холостяк 11” Анна Богдан не втрачає надії: заради повернення Заливако пішла на стрільбу

Блогерка та переможниця проєкту "Холостяк" Анна Богдан, активно демонструє останні події свого життя в соціальних мережах, хоча раніше такого активу не спостерігалося.

Аня змогла завоювати серце Михайла Заливако, одна, серед великої кількості дівчат, яким також подобався холостяк. Але серцю не накажеш, тому вийшло так, що серця Міши та Ані почали стукати в одному ритмі. По завершенню проєкту, молоді люди вирішили одразу жити разом. Щоб насолодитися один одним та щоб було простіше пережити момент, який передбачає контракт з шоу. Поки не покажуть всі епізоди на телебаченні і переможниця не буде оголошена, з’являтися разом на публіці не можна. Зрозуміло, що це тяжко, тому краще жити разом, ніж бачитись таємно при можливості.

Пара доволі довго була в гармонійних стосунках, вони разом відвідували зйомки різних шоу і навіть планували вийти на паркет “Танці з зірками” у новому сезоні, який, на жаль поки на паузі. До речі на одному з ефірів Міша та Аня вийшли і станцювали красивий вальс, який готували за декілька днів. А щоб вони потрапили в наступний сезон, глядачам потрібно було за них проголосувати. Тож, можливо зараз вся країна вболівала би за пари Ані і Міши.

Аня опановує хоббі

Але не судилося, тому що під час повномасштабної війни вони розійшлися, причину не називають, але можливо не витримали емоційної напруги, тому що війна це страшна і непередбачувана річ. Натомість поки Міша в своєму instagram мовчить, Аня робить все можливе аби привернути увагу. Дівчина і схудла, і на аэростретчинг, влаштовує загадкові історії та навіть навчилась стріляти. Хоча це захоплення у дівчини давно. А от чи поверне вона Заливако поки залишається великим питанням, бо зусилля до цього Аня докладає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.