Зірка серіалу “Кріпосна” Денисенко зізналася, що мала проблеми із чоловіком: “Думала, ми з ним розлучимось”

Відома українська акторка Наталка Денисенко розповіла про проблеми свого подружнього життя з Андрієм Федінчиком, який нині служить в ЗСУ.

Історія кохання пари розпочалась під час зйомок спільного проєкту, на той момент Андрій був одружений, але закохався без тями у Денисенко і це було взаємно. Їх роман почав стрімко розвиватися і закружив пару в обіймах кохання. Згодом Андрій розлучився з дружиною і звісно почав офіційні стосунки з Наталкою. Звичайні відносини з кіно-майданчика переросли у шлюб та народження сина.

Сімейне фото Наталки та Андрія
Сімейне фото Наталки та Андрія

Пара досі разом, щоправда, Андрій зараз рідко буває вдома, тому що з самого першого дня війни, пішов у Збройні Сили України. Приїжджає не часто, але це виходить і Наталка дуже радіє, коли Федінчик вдома грається з сином. На знімальних майданчиках до війни пара також часто опинялася разом і це не впливало на їх теплі стосунки всередині родини.

Наталка вирішила розповісти, що з самого початку відносин, дуже сильно ревнувала Андрія, особливо коли чоловік грав сцени у ліжку з іншими актрисами. Та й до кіношних романів також були ревнощі. А от Федінчик зовсім не ревнива людина, він кохає і він впевнений у своєму виборі, тому не переймається через такі дурниці. Але був один випадок, коли чоловік Денисенко приревнував її до колеги, це було дуже серйозно: “Була  вечірка і я танцювала з колегою, а потім Андрій влаштував сцену диких ревнощів, я плакала весь вечір, думала, що ми взагалі після цього розлучимось, але на ранок він поводився так, наче нічого не було”.

Романтична фотосесія
Романтична фотосесія

Також Наталка наголосила на тому, що зі своїми ревнощами вона впоралась з допомогою психолога, бо її саму не влаштовувало те, що вона гостро реагує на нові ролі чоловіка у серіалах та кіно.

Схожі статті