“Звільнили без пояснень”: Оля Фреймут розповіла про втрату роботи у скрутний час — ревізорка скаржиться владі

Оля Фреймут стала вельми популярною ведучою, яку люблять та поважають мільйони українців. Зірка завжди вміла здивувати публіку і останнє її сторіз не стало виключенням. Дізнайтеся, як збирається відстоювати права подруга Притули?

Оля Фреймут стала неймовірно відомою особою в українському шоу-бізнесі завдяки передачі “Підйом”. Тоді ранкове шоу мало чималі рейтинги, а багато хто і нині вважає, що тріо Олександра Педана, Сергія Притули та нашої героїні матеріалу було просто золотим складом ведучих цієї передачі.

Ольгу Фреймут застукали з бляшанкою хмільного
Оля Фреймут розповіла про втрату роботи у скрутний час

Згодом харизматичну білявку знайшов унікальний проєкт “Ревізор”. Зірка одразу вписалася у концепт програми, наче його робили спеціально для неї. Саме під час перевірок знаменитість могла показати весь свій характер. Та попри те, що її вважали найсуворішою журналісткою, все одно Ольга часто відкривала серце для простих шанувальників. Шкодувала власників закладів харчування, які останні гроші віддавали своєму бізнесу та хвалила чесних співробітників, які сумлінно працювали.

А нещодавно Фреймут вразила абсолютно всіх. Ведуча поділилася у сторіз вельми сумною історією вчительки з Франківщини. Популярну білявку ошелешило те, як поступили з викладачкою:

“Звільнили вчительку у Коломиї. Її учні — учасники республіканських олімпіад. У свої 64, Олеся Гудим’як стала непотрібною. Звільнили без пояснень. Хоча ще у червні директор ліцею №1 Мирослав Граб обіцяв, що у вересні знову візьме на роботу”

Оля Фреймут розповіла про втрату роботи у скрутний час

Оля написала, що звертається до місцевого департаменту освіти і науки, тегнувши структуру у себе на сторінці. Знаменитість просить, аби дітям повернули улюбленого вчителя.

Цікаво, що дочка самої зірки навчається за океаном. Злата Мітчелл проживає у Штатах та отримує там освіту. Дівчина дуже швидко стала дорослою.

Нагадаємо, що окрім підрослої дитини, у ведучої є ще двійко. Народила їх Фреймут у шлюбі з Володимиром Локотком. Син Валерій і його крихітна сестричка Євдокія стали для батьків справжньою відрадою.

Схожі статті