Оля Полякова на тлі чуток про розлучення зняла обручку та підтвердила головне: “Залишаюся сама з дітьми”

Оля Полякова віртуозно зуміла поєднати кар'єру та подружнє життя, що доволі рідко у професії зірки. Проте, нещодавно мережею промайнули чутки про те, що начебто знаменитість розлучається зі своїм обранцем.

Оля Полякова стала справжньою супер-зіркою української естради завдяки легкому розважальному репертуару та неймовірній харизмі. Фанати з радістю спостерігають не лише за її сценічним розвитком, а й за особистим життям.

У 2004-му році поп-діва виходить заміж за бізнесмена Вадима. Згодом співачка подарувала йому старшу донечку Марію та молодшу Алісу. Та одного разу Ольга зізналася, як думала про те, щоб полишити свого обранця. Було навіть таке, що подружня пара сідала за стіл цілком серйозно обговорювати розрив шлюбу, говорили про те, як будуть ділити свій величезний дім, схожий на княжий терем.

Доля зіграла злий жарт з Поляковою, яка думала полишити чоловіка: через війну довелося пережити розлуку. Коли ворог був на підступах до столиці, артистка разом з дочками поїхала у Європу. Про це Суперблондинка розповіла у випуску “Дорослі дівчата”, яке зірка веде з Машею Єфросініною:

“…Я залишаюся сама за кордоном з двома дітьми, без команди, без піарників, без нікого”

Оля Полякова на тлі чуток про розлучення зняла обручку

Цікаво, що обручки на правій руці глядачі не змогли побачити.

Співачка наголошує, що у неї та її оточення було відчуття повного колапсу навколо. Саме тоді Оля зрозуміла ще й те, що приречена через свою професію. Вона все життя присвятила музиці та співам, і, як сама відчула — більше нічого не вміє робити. Емоції просто зашкалювали у популярної білявки через почуття незнання, як рухатися далі.

Та все одно знаменитість взяла себе в руки та повернулася на сцену. Нині у Полякової продовжуються виступи, а ще вдалося і побачитися з чоловіком. Вадиму через вік вже дозволений виїзд з України в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, що Ольга не раз говорила про стосунки з обранцем. З ним вона пережила не лише злети, а й такі непрості моменти, як банкрутство. Тим не менш, ніщо не змогло похитнути цей шлюб.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.