Полякова за кордоном залишилася без грошей і заговорила про продаж житла її мами: “Я не вмію нічого робити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, які думки їй приходили в голову щодо виправлення фінансової ситуації, яка після війни стала плачевною.

Ні для кого не секрет, що після початку повномасштабної війни в Україні більшість артистів залишилися без заробітку. З концертів вони можуть дозволити собі лише благодійні заходи, і хоча деякі зірки все ж таки беруть частину коштів до своєї кишені, доходи у знаменитостей м’яко кажучи не такі, як до війни. Оля Полякова знаходячись за кордоном разом зі своїми дітьми, опинилася у скрутному становищі.

Оля Полякова заговорила про продаж житла її мами

Оля Полякова заступилась за Машу
Оля Полякова заговорила про продаж житла її мами

Артистка не заробляла жодних грошей, а її чоловік Вадим Буряковський подався до територіальної оборони, де також йому нічого не платять. Тож на повістку дня стало питання, як заробляти на життя. Тим паче, що розходи в Європі були вельми немаленькі.

Саме тоді у голову мами Олі Полякової прийшла думка продати свою квартиру та відкрити кіоск. Про це вона розповіла Маші Єфросініній під час зйомок їхньої авторської програми “Дорослі дівчата”.

“Моя мама мені каже: “Оля, давай я продам квартиру у Вінниці, ми з тобою купимо якийсь кіоск і там робитимемо якесь бістро українське”. Я вже почала все це продумувати”

Суперблондинка навіть розглядала дану пропозицію, але врешті-решт вирішила її відхилити. Мовляв, вона в цьому нічого не розуміє і кіоск просто збанкрутує, а кошти матері будуть витрачені дарма.

“Зрозуміла, що мало того, що я не хочу робити нічого іншого – я не вмію робити нічого іншого. Я вчилася все життя лише на це. Я 25 років витратила на те, щоби навчитися робити те, що я сьогодні роблю. Що робити? Міняти професію?”

Врешті-решт, Оля Полякова прийняла рішення нічого не змінювати у своєму житті, продовжувати заробляти співом і пережити ці непрості часи так, як може.

Схожі статті