МастерШеф. Битва сезонів 5 випуск від 17.09.2022: хто покинув шоу – “Нарешті! Довипендрювався”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 17.09.2022 вже відомо. На цей раз шоу покинуло аж двоє учасників, що було вельми неочікувано для глядачів, і тим не менш, аргументовано.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 17.09.2022. На цей раз з проєкту вилетіло аж двоє учасників, але кожен за рішенням судів.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 12 від 06.11.2021
Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Цей випуск був набагато напруженішим та складнішим за попередній. Вся справа в тому, що кулінари мали максимально продемонструвати своє знання продуктів, з яких вони готують свої страви. Зокрема учасники визначали їх на смак, а також працювали з їхніми властивостями.

Велика кількість кухарів не впоралася з завданнями. Що насправді дивовижно, адже усі вони брали участь у шоу і раніше.

А деякі учасники продемонстрували некомпетентність і в абсолютно інших питаннях. Наприклад, Велика розчарувала глядачів через небажання брати на себе відповідальність, перебуваючи у ролі капітана команди.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Тобто, фанати прийшли до висновку, що учасниця просто переклала усі свої обов’язки на інших.

В результаті чорні фартухи отримали чотири людини, а з проєкту вибуло двоє. Віктор та Олег не впоралися та стали наступними учасниками, які залишили проєкт.

При цьому Віктор активно піддавався критиці серед аудиторії. Більшість підписників офіційної сторінки шоу в соціальній мережі Instagram вважають, що хлопці взяли тільки через його положення та те, що він запам’ятався глядачам. Дісталося йому за надмірні жарти та почуття гумору.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

З’явилося думка і про те, що сам учасник не розумів, що робить га проєкті і досить довго поводився не так, як від нього того очікували.

Схожі статті