Екс-чоловік Лідії Таран Андрій Доманський показав всіх своїх дітей від різних жінок: у них не зіркове життя

Телеведучий Андрій Доманський показав п'ятеро своїх спадкоємців. Хто з дітей народився від Лідії Таран та чим займається єдиний рідний син знаменитості?

Діти, що подорослішали, неминуче рано чи пізно захочуть залишити батьківське гніздо і почати самостійне життя. У такий період батькам залишається лише підтримувати своїх спадкоємців та дати їм можливість навчитися на власних помилках.

Відомий телеведучий Андрій Доманський може похизуватися дійсно великою родиною. Артист три рази перебував у шлюбі та має п’ятеро рідних дітей. Але син у знаменитості лише один, це його первісток — Василь.

Чим займається єдиний син Андрія Доманського?

Спадкоємця зірці народила дівчина Юлія ще у 2000 році. Андрію на той момент було 26 років та він тільки починав прокладати свій шлях у світі шоу-бізнесу. Через постійну відсутність чоловіка вдома, непорозуміння та сварки пара розлучилась. Доманський остаточно переїхав до Києва, а Юлія з сином Василем та донькою Ладою залишилась в Одесі. Зараз хлопцю 22 роки та будувати кар’єру він намагається самостійно, не користуватись привілеями, які може надати йому батько.

Екс-чоловік Лідії Таран Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

На популярному сайті з пошуку роботи “work.ua” у вільному доступі знайшлось резюме сина знаменитості. Тож Василь не чекає, поки татові гроші з’являться в його кишені, а намагається заробляти самостійно. З резюме видно, що хлопець володіє польською, англійською та німецькою мовами, й вже має досвід у різних сферах діяльності. Юнак вже працював у близький до шоу-бізнесу індустрії — був співведучим на радіо. У період пандемії багато людей залишилось без роботи, але не Василь. Він працював у ресторанному бізнесі та освоїв професію кухаря. Своєю завзятістю та жагою до самостійності хлопець безперечно пішов у батька.

Екс-чоловік Лідії Таран Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Після розлучення з першою дружиною Доманський познайомився на роботі з Лідією Таран. Пара швидко закохалась та стала жити разом. Офіційно знаменитості так і не розписались, навіть після народження доньки. Донечка Василина разом із знаменитою мамою евакуювалася у Європу. Живе дівчинка скромно: нині багато разом з ненькою думає про навчання в іншій країні.

Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією
Екс-чоловік Лідії Таран Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

У 2011 році ведучий зробив пропозицію новій обраниці, на ім’я Марина. Подружжя народило двох дітей та зараз займаються їх вихованням. Проте, своїх нащадків публіці не поспішають показувати.

Нагадаємо, що Андрій Доманський влітку відсвяткував 48 день народження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.