Потап після повернення в Україну почав демонстративно хизуватися волонтерською діяльністю: відмиває ім’я

Продюсер та відомий український співак Потап, з самого початку російського вторгнення разом зі своєю дружиною Настею Каменських поїхав за кордон і тривалий час взагалі нічого про себе та свою діяльність не розповідав. А по приїзду додому, активно демонструє свою діяльність.

Потап більше ніж півроку жив за кордоном, але де саме та що він там робив, артист приховував, як і його дружина Каменських. Пара поїхала разом і майже не транслювала свого закордонного життя.Саме через відмовчування про свої дії, на Продюсера виливали багато хейту та звинувачували його у бездіяльності. Але Потап активно знімав відео-звернення до росіян та в підтримку України. Проте такі дії мало хто з колег та прихильників оцінив. До того ж Потап не виступав на концертах, де влаштовували благодійні збори, тому таке й отримав.

Згодом, Настя Каменських приїхала до України й розповіла, що трапилось з Потапом та чому він приховує подробиці їхнього життя останні пів року. Виявилося, що чоловік Насті серйозно захворів, спочатку був коронавірус, потім отит і все це на фоні нервів,  викликало параліч обличчя, з яким, Потап довго боровся і до кінця не зміг. Наслідки все ще залишилися, але артисту вже набагато краще. Проте Настя приїжджала не надовго, дала декілька інтерв’ю і поїхала далі за кордон. Цей вчинок знову обурив публіку.

Н
Новини про Потапа після його сторіс з волонтерством

Натомість минулого тижня сам Потап з’явився в ефірі “Сніданок з 1+1” та розказав як  і де він жив ці пів року, поки його майже тут не проклинали. Виявляється, співак не сидів склавши руки, а їздив і активно допомагав на волонтерському фронті по всій Європі, за словами самого продюсера: “Від Польщі до Латинської Америки”.

П
Потап демонструє волонтерські будні в Україні

Але дивним є те, що як тільки Потап повернувся до України й наголосив на тому, що більше нікуди не збирається, то почав активно демонструвати свою українську волонтерську діяльність, нібито намагається залагодити конфлікт, який в нього стався з шанувальниками та колегами.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.