Колишня наречена Козловського Раміна Есхакзай зізналася, що зробила пластику: “Щоб гарно дихати” (ФОТО)

Раміна Есхакзай відома як одна з найпопулярніших інтерв'юєрів країни, нещодавно поділилась особистою інформацією в своєму instagram. Дівчина повідомила, що зробила собі пластику.

Раміна в минулому була нареченою відомого українського співака Віталія Козловського, проте у пари не вдалося скласти шлюб та поєднати свої серця, тому пара розійшлась, але, звісно, наробила шуму, який довго не вщухав. Навіть зараз, коли Раміна вже вважається окремою особистістю, її пов’язують з Козловським. Також блогерка брала участь в одному з перших сезонів найромантичнішого проєкту країни “Холостяк”. Але перемоги там дівчина не здобула.

Це шоу, гарний поштовх для кар’єри на телебаченні або для великої популярності у соціальних мережах. Тому Раміна вирішила розвивати свій YouTube-канал та зробити власне ім’я впізнаваним та визначним. Вже декілька років молода жінка має успішне шоу “Ходять чутки”, на яке запрошує зірок та експертів, у якості гостей на інтерв’ю. Проте слід зазначити, що під час війни, Раміна заявила, що на українську переводити свій канал не збирається, що викликало велике обурення серед глядачів її каналу.

Але Раміна не надто засмутилася, вона продовжує знімати випуски шоу та активно ділиться своїм життям в instagram. Так, нещодавно блогерка трішки збентежила своїх підписників новиною про пластичну операцію. Багато хто подумав, що Раміна збирається змінювати зовнішність. Але дівчина зробила цей крок вимушено. Блогерка зробила септопластику, це спеціальна процедура, яка допомагає вирівняти носову перегородку. Як написала сама Раміна: “Щоб гарно дихати”.  Напевно у неї були з цим проблеми. Ще Раміна прибрала кістку, але форму носа не змінювала. Про відновлення інтерв’юєрка нічого не стала розповідати й випереджаючи плітки, сама одразу розповіла про операцію.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.