Ані Лорак вся у чорному перервала мовчання вперше з початку війни в Україні: “Подумки обіймаю кожного”

Ані Лорак з 24-го лютого тримала повне мовчання, щодо ситуації в Україні. Таку її поведінку фанати сприйняли, як тотальну зраду. Проте, сьогодні, 19 вересня, поп-діва нарешті сказала, що думала. Деталі у матеріалі.

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу вже давно проживає у росії. Артистка завжди уникала політичних тем, гасел, але ніхто з прихильників поп-діви навіть не міг уявити, що 24-го лютого зірка просто-напросто зникне з інформаційного простору. Мало хто міг пояснити дії артистки, і залишалося лише здогадуватися, чому так сталося.

Який натуральний колір волосся у Ані Лорак
Ані Лорак вся у чорному перервала мовчання

Цікаво, що колишній чоловік знаменитості, Мурат, активно підтримував Україну. І хоча він — підданий Туреччини, нашу державу дуже любить та поважає. Тим часом лише у вересні нагадала про себе і сама поп-діва.

Знаменитість опублікувала фото у чорному вбранні, де символічно обійняла себе. Артистка також зробила ліричний підпис:

“Я закриваю очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнено любов’ю, співчуттям, острахом і тривогою. Сцена — моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні торкаються вашої душі”, — висловилася артистка.

У мережі одкровення колишньої улюблениці українців сприйняли у штики, і народна творчість принесла багато сатиричних зображень на тему позиції Кароліни. Змалювати її вирішили у кокошнику та з ворожими символами у руках.

До речі, у розпал наступу росії на північні області України її бачили на приватному концерті в Арменії. Фанати звернули увагу на те, як змінилася фігура кумира. Від усіх коментарів знаменитість утрималася. Її доньку бачили з батьком у Туреччині. Проте, де нині знаходиться популярна мама — загадка для всіх. Свою нову світлину вона показала без додавання геомітки.

Ані Лорак вся у чорному перервала мовчання

Нагадаємо, що народилася Лорак на заході України, у Чернівецькій області. Там навіть було встановлено її зірку слави, яку, розлючені політичними поглядами співачки, місцеві демонтували без зайвих пояснень.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.