У онкохворої Анастасії Заворотнюк не змогли приховати правду про стан акторки: “Пішла на поправку”

Декілька років тому фанатів Анастасії Заворотнюк чекала погана новина: акторка зникла з медіа-простору через онкозахворювання. Усі деталі в статті.

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк свого часу стала кумиром для глядачів на всьому пострадянському просторі. Неймовірна красуня, дуже харизматична та впевнена в собі, вона здавалася іконою стилю та вроди.

Друзі онкохворої зірки серіалу Моя прекрасна няня хоронять Анастасію Заворотнюк
З’явилися нові деталі стану Анастасії Заворотнюк

Однак, на неї чекала гірка доля. Незабаром фанати акторки дізналися, що вона зникла з медійного простору через страшний діагноз — гліобластома.

З’явилися нові деталі стану Анастасії Заворотнюк

Друзі та колеги Анастасії не мають жодної гадки про те, в якому стані вона знаходиться та як виглядає, а родина зірки робить усе можливе, щоб так продовжувалося і надалі. Тим не менш, нещодавно з’явилися чутки про те, що Заворотнюк потроху одужує.

“Розпочате лікування допомогло взяти під контроль хворобу. З’явилися новини, що зірка “Моєї прекрасної няні” пішла на поправку. Нещодавно в мережі з’явилося оновлення щодо хвороби Заворотнюк. До мережі нібито злили її фото”, – йдеться у сюжеті YouTube-каналу “Одна минута”.

Мова йшла про кадр, з камери відеоспостереження ГБДД. На фото можна помітити розповнілу акторку поруч з її чоловіком. І тим не менш, немає жодного підтвердження, що у кадр потрапили саме вони, а донька зірки Анна лише емоційно попросила шанувальників акторки залишити її в спокої.

Чутки про неймовірні зміни у зовнішності Анастасії Заворотнюк з’являються вже не вперше. Раніше розповідали, що зірка пересувається на інвалідному візку, має зайву вагу і коротке волосся. Дзеркала від Анастасії нібито ховають, але вона і так добре знає, що їй доведеться попрацювати над собою і вже відвідує басейн з метою схуднути.

Схожі статті