Як виглядає колишня дружина Вакарчука: терпіла фавориток і коханку, але дитину на стороні не стерпіла?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук прожив у шлюбі зі своєю першою дружиною Лялею близько 20 років. Втім, сина зірці подарувала зовсім інша жінка.

Свого часу Святослав Вакарчук присвячував коханій Лялі неймовірні тексти. Глядачі не могли повірити у те, що колись таке велике кохання може закінчитися. Але рік за роком у мережі з’являлися все нові чутки про коханок та фавориток музиканта.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Наприклад, Христина Соловій тривалий час вважалася обраницею співака, хоча обидва цю інформацію спростовували. Але так чи інакше, дівчина залишалася підопічною артиста, проникаючись його текстами та стилем. Навіть зараз у творчості співачки можна помітити відбиток впливу Святослава.

Христина Соловій розповіла правду про свій роман зі Святославом Вакарчуком
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Та минулого року український шоу-бізнес сколихнула неабияка новина: Святослав Вакарчук прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Подейкували, що жінка дуже важко сприйняла цю новину і навіть потрапила до лікарні через нерви.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Через два місяці ситуація стала більш зрозумілішою, адже піар-відділ музичного гурту повідомив про народження у Вакарчука первістка Івана. На той момент хлопчику вже було декілька місяців.

Чи пішов музикант до нової сім’ї? Чи одружився з матір’ю свого сина? Усі ці питання залишалися без відповіді. Аж допоки його імовірна коханка Євгенія Яцута знову не засвітила вагітний живіт.

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Тоді стало все на свої місця: Святослав Вакарчук мав стати батьком вдруге, а публічна заява про вагітність нової дружини не змусила себе чекати — музикант усе підтвердив.

Тим часом Ляля Фонарьова взагалі не фігурує у медійному просторі. Святослав Вакарчук не зачіпає її імені ні в соціальних мережах, ні в пресі. Судячи з усього, жінка відмовляється спілкуватися з журналістами, адже жодного разу не дала інтерв’ю, яке охоче б взяло будь-яке ЗМІ.

Схожі статті