Осадча зраджувала з Горбуновим? Шоумен вперше розповів, як розбив пару: “Стосунки не двох людей, а трьох”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов сколихнув мережу зізнанням про те, що розбив телевізійну пару. Що мав на увазі зірка, дізнатися наші статті.

Після початку повномасштабної війни на території України Юрій Горбунов, як і більшість інших телеведучих залишився без роботи. Але евакуюватися разом з дружиною Катериною Осадчою на захід України відмовився і продовжував перебувати в Києві.

Юра Горбуноа на шоу "Сніданок з 1+1"
Юрій Горбунов зізнався, що розбив пару

Врешті-решт, фінансовий стан подружжя став потроху налагоджуватися. Вся справа в тому, що телеведучий отримав пропозицію, від якої не зміг відмовитися. Юрій Горбунов повернувся у формат ранкових телепередач за запрошенням продюсерів.

Юрій Горбунов зізнався, що розбив пару

Нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю для “Комсомольської правди“, в якому вперше розповів про свої відчуття на новій позиції. Вірніше, на позиції, до якої, він вважав, ніколи не повернеться.

“По-перше, конкретно я не почуваюся там господарем, тому що там є господарі – Руслан, Люда, Єгор та Неля, які є постійними ведучими, а ти вклинюєшся туди третім. Але так ще цікавіше, бо це вже стосунки не двох людей, а трьох. Різні гості, ти постійно в курсі того, що відбувається, ти в робочому тонусі”, — поділився враженнями від роботи “Сніданку з 1+1” знаменитість.

Дійсно, формат шоу раніше мав за основу дві телевізійні пари в ефірі, але заради Юрія продюсера зробили виключення. Тож Юрій Горбунов зробився третім.

Однак за можливість знову пережити цей досвід він дуже вдячний. Говорить, що це особлива атмосфера, яку можна відчути, лише попрацювавши у даному темпі.

Втім, дуже скоро на телеканалі “1+1” запускаються інші проекти, тому імовірно, що Юрій може піти з ранкової передачі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.