Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім? Дружина Меладзе приховує справжнє прізвище з українським корінням

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім? Дізнайтесь, як колись молода та мало кому відома співачка кардинально змінила своє життя, відмовившись від власного прізвища?

Відома поп-співачка Віра Брежнєва — героїня сьогоднішнього матеріалу. Виконавиця стала відомою у 2003 році, коли пройшла кастинг на роль однієї з солісток музичного гурту “ВІА Гра”. Не секрет, що Брежнєва — не прізвище артистки, а творчий псевдонім. Справжнє ім’я знаменитості — Галушка Віра Вікторівна.

Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Віра Брежнєва працює
Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Продюсери “ВІА Гри”, Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк, шукали нову солістку, після того, як склад гурту покинула співачка Альона Вінницька. Саме тоді на кастинг прийшла 21-річна та сповнена творчих амбіцій Віра. Вокальні дані дівчини прийшлися до смаку вибагливим продюсерам та вони відкрили для юної співачки двері у світ шоу-бізнесу. У новому складі музичного колективу виконавиця провела чотири роки, після чого прийняла рішення розпочати сольну кар’єру.

Але ж як проста дівчина, Віра Галушка, із Дніпродзержинську, стала відомою на всю країну співачкою, Брежнєвою Вірою? Відповідь на це питання доволі кумедна та криється у назві міста, звідки артистка родом. Пройшовши кастинг до “ВІА Гри”, продюсери запитали Віру, у якому місті вона народилася. Отримавши відповідь, що нова солістка з Дніпродзержинську, Дніпропетровської області, Меладзе та Костюк почали пригадувати, які цікаві факти знають про той край. Виявилось, що у тому місті народився Леонід Ілліч Брежнєв, один з найвідоміших політичних діячів радянського союзу. Через що продюсери прийняли рішення дати такий псевдонім своїй новій підопічній, оскільки прізвище “Галушка” не пасувало до запального та пристрасного образу гурту.

Віра Брежнєва полишила Костянтина Меладзе
Чому у Віри Брежнєвої такий псевдонім?

Сценічне ім’я пішло виконавиці лише на користь. Її почали впізнавати мільйони та кар’єра стрімко пішла у гору.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва офіційно одружилась з продюсером Костянтином Меладзе у 2015 році, хоча романтичні стосунки між колегами почались набагато раніше. Зараз ЗМІ переповнюють чутки, що зіркова пара розлучилась, хоч офіційно артисти про це не повідомляли.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.