Мартиновській з “МастерШеф” допоміг успішний француз – віддав ресторан і душу: Ярославський не такий заможний?

Ольга Мартиновська від початку повномасштабної війни знаходиться у Франції, разом з донькою. Оля займається волонтерством і влаштовує благодійні вечері. Але з роботою не складалося. Після одного благодійного вечора, один успішний француз вирішив допомогти і віддати Олзі ресторан.

Мартиновська довгий час не могла влаштуватися на роботу у Франції, проте безробіття не заважало їй займатися організацією благодійних вечорів разом з Володимиром Ярославським. Завдяки цим заходам Володі та Олі вдалося зібрати велику суму грошей, які вони направили на допомогу Україні. Для кожної вечері кухарі самі шукали заклад, посуд, продукти, звичайно, їм допомагали, але все ж таки, основні завдання лежали на їх плечах. Також треба було розшукати волонтерів серед  місцевих жителів, які б змогли допомогти й на кухні і в оформленні основного залу.

Одна з таких благодійних вечорів для Олі виявилась знаковою. Успішний шеф-кухар та ресторатор Яннік Аллено з Франції, який має 16 зірок Мішлен. Після останнього благодійного заходу, на якому вдалося зібрати 4,8 млн. гривень, Яннік запропонував влаштувати надати  Мартиновській змогу користуватися його рестораном, для благодійних вечорів та запропонував Олі працювати у його ресторані.

Французький ресторатор віддав Олі ресторан заради благодійної мети
Французький ресторатор віддав Олі ресторан заради благодійної мети

Фактично, Оля стає головною у французькому ресторані та може використовувати це приміщення для своїх цілей. Яннік віддав це приміщення для того, щоб допомогти Україні. Також, відомий шеф-кухар надав Ользі свою команду, якою вона буде керувати та ділитися досвідом і переймати для себе новий. Цю історію неймовірної французької доброти, Оля розповіла у своєму instagram. і ніжно подякувала:

“Він дав нам свою команду, свій заклад і душу. А тепер узяв під своє крило на роботу” – поділилась Ольга.

Тепер щаслива Мартиновська має змогу не тільки допомагати Україні благодійністю, а ще й своєю працею. До речі жінка пообіцяла ділитися подробицями роботи та цікавими рецептами.

Схожі статті