Обраниця “Холостяка” Анна Богдан після розриву з Заливако похизувалася шикарним букетом від прихильника (ФОТО)

Анна Богдан активно демонструє своє життя в соціальній мережі instagram і на цей раз дівчина похвалилась красивим букетом троянд, який їй подарував таємний прихильник, ім'я якого, точно не Михайло.

Після розриву з Заливако Аня активно проводить час і намагається стати ще кращою версією себе. І дівчині це вдається, вона проводить час з приємними їй людьми та займається тими справами, які до душі. Нещодавно Анна висвітлювала свою поїздку у квіткову оранжерею троянд, що знаходиться під Києвом. Там, дівчина разом з Джесікою, яка також брала участь у шоу “Холостяк” і боролася за серце Заливако, погуляла та засвітила фото рожевих роз у мільйонній кількості.

Тепер, Богдан хизується великим, подарованим букетом рожевих, піоноподібних троянд, які дуже популярні останнім часом. На фото зрозуміло, що дівчину хтось фотографував, тому що двома руками Аня тримає величезний букет, який закриває обличчя та половину тіла.

Богдан похизувалась букетом від таємного прихильника
Богдан похизувалась букетом від таємного прихильника

“У погану погоду квіти можуть підняти настрій” – зазначила вона.

Натомість Анна не поспішає відкривати ім’я того, хто дарує їй красиві букети та настрій. Можливо вона й сама не знає таємного прихильника, а можливо просто не хоче виставляти на публіку своє особисте життя, після гучної історії кохання з Михайлом Заливако.

Аня вже мала досвід публічних стосунків і до щасливого кінця, а тим більше до весілля, це не призвело.

Богдан хизується букетом від прихильника
Богдан хизується букетом від прихильника

Слід нагадати, що з Михайлом вони одразу почали жити разом і пару можна було назвати нерозлучною. Вони світилися від щастя та дарували ці емоції всім навкруги. Але, на початку літа пара розірвала свої стосунки та тепер кожен живе своє нове життя. До речі, якщо Аня дуже активна в соціальних мережах після розставання, то Михайло навпаки, майже зник з радарів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.