ТОП-7 відомих світових зірок з українським корінням: Мілла Йовович, Сніжана Онопко, Ольга Куриленко та інші

Стати відомим у світовому шоу-бізнесі дуже непросто. Раніше взагалі вважалося, що тільки Голлівудські зірки тримають планку світових знаменитостей. Проте мало хто знає, що деякі з цих світових суперзірок мають українське коріння. Про них і поговоримо.

Ольга Куриленко

Акторка світового рівня Ольга Куриленко
Акторка світового рівня Ольга Куриленко

Актриса та модель світового рівня Ольга Куриленко має 36 зіграних ролей у кіно. Перша роль дівчини була у французькому фільмі “Париж, я кохаю тебе”, проте найвизначнішою роллю у кар’єрі Ольги, стала роль дівчини Джеймса Бонда у фільмі “Квант милосердя”. Мало хто знає, але Оля народилася в українському місті Бердянськ в Запорізькій області. Це місто дуже відоме, тому що славиться морем. До того ж мер Бердянська навіть хотів назвати вулицю на честь акторки світового кіно з українським корінням.

Сніжана Онопко

Українська модель відома на весь світ
Українська модель відома на весь світ

Дівчина, яка в юні роки змогла зробити успішну модельну кар’єру у модних будинках Нью-Йорку та прославитись, як одна з найпопулярніших моделей у світі. Сніжана родом з Сіверськодонецька – це місто в Донецькій області, яка зараз вважається найгарячішою точкою фронту. Загалом, дівчина не тільки прославила на весь світ українське коріння, а ще й чоловіка знайшла собі з Донецька.

Міла Куніс

Американсьа акторка з Чернівців
Американсьа акторка з Чернівців

Відома на весь світ американська акторка з українським корінням і душею. Дівчина народилась у місті Чернівці. Але з самого дитинства родина Міли емігрувала до США, де дівчина й зацікавилась кіномистецтвом і стала акторкою світового рівня. Найвідоміша роль Міли у фільмі “С*кс по дружбі”.

Девід Духовни

Актор з українським корінням
Актор з українським корінням

Прочитавши це ім’я у багатьох точно виникне питання: “До чого тут він?” Тож, розповідаємо. Девід Вільям Духовни – американський актор, сценарист, письменник, продюсер, режисер і музикант. Дворазовий володар премії “Золотий глобус”. Річ в тому, що сам Девід і справді американець, але він має пряме відношення до України. Батько артиста народився у найукраїнському містечку нашої країни – у Львові. Всупереч тому, що батько польський єврей, проте народився він саме в Україні.

Мілла Йовович

Відома світова актриса Міла Йовович родом з Києва
Відома світова актриса Мілла Йовович родом з Києва

Світова зірка “П’ятого елементу” народилась у Києві та все життя вважає себе уродженкою України, Мілла навіть колись сказала фразу: “Я українська дівчина, тож вмію багато працювати”. Тож актриса світового рівня також має пряме відношення до України.

Євген Гудзь

Американський співак з Боярки
Американський співак з Боярки

Лідер гурту “Gogol Bordello” живе в Америці в штаті Вермонт, там чоловік будує успішну музичну кар’єру. Але він також уродженець Україні, а народився співак у місті Боярка, що знаходиться в Київській області, також Євген жив і на Західній Україні, проте батьки вирушити в Європу.

Віра Фарміга

Американська акторка з українським корінням, яким пишається
Американська акторка з українським корінням, яким пишається

Номінантка на Оскар за роль у фільмі “Мені б у небо” – дочка емігрантів з України. Її батьків звати Михайло та Любов Фарміги, вони поїхали з України ще до народження Віри. Але попри це, родина в Нью-Джерсі жила за українськими традиціями. Віра навіть ходила до української школи. Актриса пишається своїм українським походженням і навіть пише у Твіттері “Ще не вмерла Україна”.

Схожі статті