Чия коханка Леся Нікітюк? Отримала пропозицію і навіть мала побратися, але зізналася Притулі в коханні

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вже не один рік інтригує мережу своїм особистим життям, але з ким вона його будує, дізнайтеся в нашій статті.

Довгі роки кар’єри на телебаченні Лесі Нікітюк вдавалося приховувати будь-які деталі особистого життя. Але бажання похизуватися успіхами на романтичному фронті все ж таки наштовхнуло зірку зізнатися про те, що вона готується побратися з коханим чоловіком. На жаль, цього так і не сталося.

Чия коханка Леся Нікітюк

Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк
Чия коханка Леся Нікітюк

Так, єдиний обранець про якого телеведуча наважилася заговорити — це її колишній сусід. Роман закрутився дуже неочікувано, і вочевидь, був настільки бурхливим, що пара почала обговорювати заручини. Втім, пропозицію руки і серця, і до того ж публічну Лесі Іванівні зробив інший чоловік. Сталося це під час виступу у програмі ЛіпсінкБатл.

Лише через тиждень вийшла спростування новини про майбутнє весілля зірки. Виявляється, її косплей Адель включав у себе сцену пропозиції, яку колись британській співачці зробив її майбутній чоловік.

А от про свої почуття Леся Нікітюк наважувалася заговорити лише Сергію Притулі. Якось зірка публічно зізналася в коханні своєму колезі. Однак, подібні заяви від телеведучої ніхто навіть не сприймає всерйоз, адже аудиторія знає про її почуття гумору.

“Коли я тебе бачу, в мене скаче тиск… Я так довго мовчала… Я тебе люблю”, – ледь стримуючи сльози промовила Леся.

Нагадуємо, що не дивлячись на плітки про роман між Лесею та Сергієм, телеведучий вже давно щасливий у другому шлюбі. Зірка виховує трьох дітей, а з Нікітюк є хорошими друзями. На цей раз знаменитості пощастило з товаришкою більше, адже Леся проявляє неабияку солідарність з колегою, на відміну від Ольги Фреймут.

Схожі статті