Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля, яке ховала багато років: давно є про кого піклуватися

Відома українська співачка Настя Каменських давно мріє стати матір'ю, але насправді їй є про кого піклуватися вдома. Усі деталі в нашій статті.

Багато років фанати Насті Каменських та Потапа мріяли побачити їхнє весілля, але ці мрії здавалися фантастичними. Аж допоки одного дня зірки не сколихнули мережу кадрами торжества у київському лісі. З’ясувалося, що шанувальники мали рацію і між знаменитостями все ж таки було кохання.

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

Настя Каменських у весільній сукні
Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

А вже через декілька років з’ясувалося, що це було далеко не перше весілля пари. Потап та Настя Каменських одружилися багато років тому у Лас-Вегасі. Церемонія була цілком таємною та закритою. Усі наступні весілля були лише святкуванням річниці. Так, фанати дізналися, що Олексій одружився з Настею майже одразу після розлучення.

Тому зовсім не дивно, що шанувальники постійно підозрюють Каменських у вагітності. Зважаючи на її таланти приховувати усе особисте, вона також може вразити фанатів ще не один раз.

Втім, на даний момент є поки один малюк, якого вона не показувала фанатам. Мова йде про її маленьку собачку Мімі, яка стала справжнім членом родини, і яка завжди супроводжує артистку у подорожах. Біленька красуня породи бішон-фрізе дуже активна, весела, і ніколи не дає зірками засумувати.

Настя Каменських з Мімі
Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

У родині пухнаста з’явилася у 2016 році. Приблизно того ж року Настя Каменських стала офіційною дружиною Потапа.

Нагадуємо, що не так давно Потап зізнався, що таки зраджував Ірині Горовій зі своєю підопічною. Потап багато років притримувався версії, за якої вступив у стосунки з Настею лише після розлучення з дружиною. Але нещодавно розповів правду і заявив, що дуже шкодує про свій вчинок.

Схожі статті