Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік через півроку після весілля: “Ніколи не кохав”

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як прийшла до рішення розлучитися зі своїм колишнім чоловіком Олександром Комковим.

Італійське весілля знаменитої української співачки Аліни Гросу було найрозкішнішим в сезоні. Подейкували, що за торжество було сплачено 100 тисяч доларів, і до того ж повністю з кишені батьків артистки.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

Однак, вже через півроку стало відомо про те, що Аліна та її обранець Олександр прийняли рішення розлучитися. Співачка не робила з сімейного скандалу великої таємниці і розповіла журналістам, що трапилося між неї та її коханим.

Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

Виявляється, Олександр попросив перерви у стосунках, а сам тим часом пішов до іншої жінки. До цієї події стосунки пари стрімко псувалися. Навіть доходило до неприємних зізнань, які не можуть сподобатися жодній жінці.

Аліна Гросу побудувала кар'єру за рахунок колишнього чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

“Він мені вже казав: Я тебе ніколи не кохав. Я думав, що кохав”. Потім вже були дуже брудні розмови. Він мені казав: “У мене кожна наступна багатша за попередню”. І для мене все прояснилося”, – заявила Аліна Гросу.

Дане зізнання прозвучало в інтерв’ю для “Зіркового шляху”. Цікаво, що співачка не приховувала своїх ілюзій про цей шлюб. Аліна Гросу вважала, що проживе разом з Олександром усе життя, а натомість отримала ледь не найкоротший шлюб в історії українського шоу-бізнесу. Але зірка ні про що не шкодує, адже коли Комков намагався повернути її, відмовила.

Зараз бізнесмен знову одружений і навіть має дитину. Натомість Аліна зустрічається з актором Романом Полянським. Молоді люди також активно планують майбутнє життя, яке включає весілля, придбання будинку та народження дітей.

Схожі статті