Тарабарова купилася на рекламу Юрія Горбунова, який тепер продає гаджети: “Екран справді не ламається?”

Під час війни знаменитості хапаються за можливість заробити, і на маленьку роль у цьому грає реклама. Але інколи це виглядає дуже дивно та комічно.

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Юрій Горбунов був вимушений евакуювати свою дружину і двох маленьких синів до свекрів. Однак довго залишатися там не вийшло: російські війська зробили перебування у батьків нестерпним, тож згодом родина перебралася на захід України.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Саме там Катя Осадча разом з Івасиком та Данилом знаходилася впродовж півроку. Юрій Горбунов тим часом повернувся до Києва. Уся справа в тому, що обидва тележурналіста залишилися без роботи, адже заробляли у сфері розважальних проектів, до яких на війні нікому немає діла.

Врешті-решт, Юрія запросили вести ранкову програму, що дещо виправило фінансове становище пари. Тим часом Катерина почала займатися пошуком зниклих на війні людей. Телеведуча досі не повертається до столиці разом з дітьми, розуміючи всю небезпеку.

Тож не дивно, що зараз Юрій Горбунов хапається за будь-яку можливість заробити. Адже він несе відповідальність за родину, де є маленькі діти.

Якщо раніше на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram частіше з’являлася реклама елітних автівок, за яку він отримував неймовірні гонорари, то зараз Юрій погоджується і на рекламу різноманітних гаджетів.

Відповідну публікацію можна знайти у його мікроблозі. Втім, Юрій так добре прорекламував товар, що повелася навіть Світлана Тарабарова, яка почала розпитувати зірку у коментарях, чи дійсно не ламається екран.

Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Можливо, таким чином співачка вирішила підтримати зірку та привернути більше уваги на його роботу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.