Оля Полякова розповіла про симпатію до Арестовича та сказала, скільки йому пише у день: “15 повідомлень”

Оля Полякова не раз зізнавалася у тому, що небайдужа до Олексія Арестовича. Ну дуже вподобала Суперблондинка цього експерта. Дізнайтеся, як співачка добивається його уваги та на що пішла заради нього.

Популярна співачка Оля Полякова не раз розповідала про те, що фанатіє від заспокійливих відео Олексія Арестовича. Вона почала слухати його ще на початку війни та відзначала, що голос цього відомого чоловіка її дуже заспокоює. Завдячуючи прогнозам знаменитості Суперблондинка почала нормально засинати вночі.

На честь цього популярна артистка вирішила продемонструвати свою прихильність. Ольга пообіцяла презентувати сир власного виробництва. Та з подарунками довелося почекати, адже кумир зірки не відповідав їй на питання:

“Справа в тому, що у мене десь 70 повідомлень на хвилину. І коли воно пішло у стрічку, я вже не знаходжу фізично. Тому найкращий спосіб до мене достукатися — це 15 повідомлень за хвилину”, — підкинув ідею Поляковій Арестович у програмі “Сніданок з 1+1”.

Співачка ж запевнила, що насправді активно добивається його уваги у повідомленнях. Проте, все марно. У випуску “Дорослі дівчата” Маша Єфросініна вирішила підтримати подругу. Знаменитість висловила гіпотезу, що Олексій не звертає уваги на білявку через те, що у нього настав зірковий час. Зараз йому хочеться показувати себе, а не спілкуватися з іншими.

Оля Полякова розповіла про симпатію до Арестовича

Полякова зазначила, що вона не розуміє, як можна відмовлятися від розмов з нею, а тим паче від її подарунків.

Цікаво, що сама поп-діва — заміжня. З чоловіком Вадимом вона вже давно, йому ж подарувала двох чудових донечок: Алісу та Марію. Старша поїхала на навчання до Британії, де буде жити, як звичайна студентка у гуртожитку.

Нагадаємо, що Оля Полякова евакуювалася у Європу під час війни. Віднайшла себе у благодійних концертах, але без України не витримала. Співачка вже навіть давала концерт у київському метрополітені, де зібрала чимало співвітчизників.

Схожі статті