Єгор Гордєєв довів, що Неля Шовкопляс — не єдина жінка у його житті: в обіймах ведучого помітили іншу колегу

Популярний ведучий Єгор Гордєєв перестав з'являтися перед публікою з Нелею Шовкопляс. Невже зірковий тандем розійшовся і шоумену потрібно шукати нову партнерку? 

Ранкове шоу “Сніданок з 1+1” з’являється на телеекранах українців з 1997 року, а з 2010 року програма почала транслюватися у прямому ефірі. Протягом цього часу ведучі на проєкті встигли змінитися декілька разів, але одна парочка полюбилась глядачам найбільше.

П’ять років тому ведучими шоу стали Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Ще мало кому відомі артисти одразу злились у творчому тандемі та ідеально доповнювали один одного, що здавалося, ніби то партнери працюють разом вже десятки років. Харизматична та позитивна Неля розряджає своєю енергетикою навіть напружену обстановку, а стриманий та серйозний Єгор завжди підбере потрібні слова у будь-якій ситуації.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс
Єгор Гордєєв довів, що Неля Шовкопляс — не єдина жінка у його житті

Через декілька років спільної праці між ведучими почалися міцні та дружні стосунки. Артисти розуміли один одного з пів слова. Фанати навіть почали підозрювати, що між колегами присутнє й дещо більше, ніж просто професійні відносити. Попри те, що Шовкопляс давно одружена жінка та має двох дітей, знаменитості відкрито фліртують один з одним перед камерами, обнімаються та милуються просто на очах у публіки.

Але вже певний час зіркові колеги перестали з’являтися разом в ефірах. Декілька випусків Гордєєв проводить з Людмилою Бабір, яка, своєю чергою, працювала у дуеті з Русланом Сенічкинім. Невже ведучі помінялись партнерами, як це зараз модно у сучасному світі?

З вересня 2017 року ранкові ефіри переважно проводили Людмила з Русланом, або Неля з Єгором. Шанувальники з нетерпінням чекали від Гордєєва нових світлин, де він ніжно тримає в обіймах свою партнерку. Проте вже декілька днів підряд в обіймах красеня з’являється лише Бабір, яка при цьому розпливається у посмішці. У коментарях глядачі підмітили, що артисти чудово виглядають разом.

Телеведучий ще не прокоментував, куди поділася його постійна партнерка та як довго ефіри він буде проводити з Людмилою Бабір. Але прихильники очікують якнайшвидшого повернення улюбленого дуету Єгора та Нелі на телеекрани.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв на початку своєї кар’єри працював на російському каналі, а з 2013 року почав співпрацю з “1+1”.

Схожі статті