Потап розтягнувся на чужому дивані та показав, що вдома не був вже довго: Каменських розповіла про розлучення

Нарізно та без обручок. Потап і Настя Каменських після повернення до України жодного разу не з'явились разом на публіці.  Невже зіркова пара більше спільно не живе?

Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко нещодавно повернувся в Україну після довготривалого перебування за кордоном. На початку повномасштабного вторгнення артист знаходився в Іспанії зі своєю дружиною, Настею Каменських. Згідно зі словами зірок, вони й гадки не мали, що на Україну може бути скоєний напад та поїхали до Європи на відпочинок.

Близько пів року співак знаходився далеко від рідної країни. Повернення Потапа додому не було дивним, оскільки в жовтні на телеекрани повертається проєкт “Голос Країни”, де артист являється членом журі та творчим наставником. Цікаво, що дружина Олексія повернулася в Україну раніше за нього, але жодним чином не показала, що чекає на повернення благовірного додому.

Настя, після свого приїзду, в одному з інтерв’ю зауважила, що скоро її чоловік повернеться на Батьківщину, але й тоді вони можуть не побачитись. Каменських аргументувала це тим, що через відрядження, виступи та інші справи не залишається часу на зустрічі.

Настя Каменських набрала зайві кілограми
Потап розтягнувся на чужому дивані та показав, що вдома не був

Ще під час перебування зіркового подружжя в Іспанії фанати почали пліткувати, чи все у порядку на любовному фронті знаменитостей. Раніше пара часто викладала в соціальних мережах спільні світлини або слова підтримки один до одного. А на сьогодні остання публікація з Потапом у Настиному інстаграмі була 8 травня, з приводу дня народження чоловіка. Виконавиця не тільки не привітала коханого з поверненням на рідні землі, а й перестала носити обручку.

Олексій, своєю чергою, теж показав, що проводить час не вдома. Артист опублікував сторіс, де відмітив, що зараз подорожує українськими містами.

Потап розтягнувся на чужому дивані та показав, що вдома не був

Нагадаємо, що Олексій Потапенко та Настя Каменських одружені з 2019 року, спільних дітей зіркове подружжя не має, але від першого шлюбу репер має 13-річного сина.

Схожі статті